GTurbo Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce am luat ban pentru 7 zile ? Am intrat la paintball si am primit ban din partea lui Paul pe motiv: /q la test /TW ! vreau sa stiu si eu ce inseamna asta ? ce test si dc ban ! nam hack nam mute nam nik si nu am dat /q ! PS: ( el nu zice cand face abuz de admin ? dam rob si il omoram si se teleporteaza direct langa noi iar ? ...ala ce comportament este ? ... rpg ptr el in fine vreau nelamurirea la problema mea ! } MultumescScreenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce am luat ban pentru 7 zile ? Am intrat la paintball si am primit ban din partea lui Paul pe motiv: /q la test /TW ! vreau sa stiu si eu ce inseamna asta ? ce test si dc ban ! nam hack nam mute nam nik si nu am dat /q ! PS: ( el nu zice cand face abuz de admin ? dam rob si il omoram si se teleporteaza direct langa noi iar ? ...ala ce comportament este ? ... rpg ptr el in fine vreau nelamurirea la problema mea ! } Multumesc Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: . Fa o cerere de unban si o sa primesti explicatiile necesare, cat despre acuzatiile pe care le aduci sper ca ai si niste dovezi la baza acestora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Fa o cerere de unban si o sa primesti explicatiile necesare, cat despre acuzatiile pe care le aduci sper ca ai si niste dovezi la baza acestora. Daca tot postezi aici macar ii poti da un link către regulamentul serverului: http://forum.b-zone.ro/topic/251144-new-rules-structure/?p=3756118 Daca nu iti dai interesul catusi de putin, nu mai fa posturi aici pentru +1. Era greu Copy&Paste. Adminii își rezervă dreptul de a vă controla calculatorul pentru coduri sau moduri interzise. Jucătorii își rezervă dreptul de a refuza controlul însă vor fi sancționați cu ban 7 zile și interdicție în ganguri timp de 30 de zile din momentul expirării banului. Suntem total împotriva jucătorilor care trișează așadar chiar dacă aveți codurile/modurile în calculator și nu le-ați folosit pe serverele noastre tot veți fi sancționați. Necooperarea completă din partea jucătorului va fi sancționată cu ban 7 zile și interdicție în ganguri timp de 30 de zile din momentul expirării banului. Aici se include /q la control, crash, oferirea de date false adminului, ori alte situații similare. Jucătorii care încearcă să ascundă urma codurilor sau modurilor interzise folosite prin diverse programe de tip cleaner (CCleaner sau alte programe) ori alte programe și/sau metode vor fi banați pentru 30 de zile. Aici nu este secțiunea de unban, closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.