Dani EL Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, de câteva ore tot încerc să trimit mesaje cu ajutorul messengerului, dar, nu apare absolut nici o conversație. Mai mult de atât, nici pe alte persoane nu le lasă posibilitatea de a îmi trimite mesaje. Idei? Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/yIkMG4p.png Alte precizări: În poza de mai sus o demonstrație, apăs să îmi văd mesajele, dar, pur și simplu nu se încarcă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 If you're seeing a blank page when accessing your messages, please: Make sure that you're using the most recent version of a supported internet browser Try manually refreshing the page a few times (Ctrl + R on a PC or Command + R on a Mac) If you use Chrome, you can also try clearing your browsing data. To do this: Click to the right of the browser toolbar Select Tools > Clear Browsing Data... Select Empty the cache and click Clear browsing data Asta ar fi una... Apoi, încearcă de pe alt browser, mozilla firefox, google chrome, safari, dacă tot nu merge, da-ți clear la cache cum ți-am spus eu mai sus. Dacă tot nu merge sincer nu știu.. Poate e problema de la ei.. Ești din România? Sau ești localizat în altă țară? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani EL Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Nimic, am încercat așa și prin alt browser, nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rough Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 @, https://www.facebook.com/help/contact/422707651094303 Spune-le ăstora de la facebook.. O să-ți spună ei ce să faci.. Multă baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani EL Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 Am rezolvat problema, mulțumesc frumos pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Nu îți închide tu topicul, de asta suntem noi. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.