Jump to content

[Problema] Facebook

Dani EL

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, de câteva ore tot încerc să trimit mesaje cu ajutorul messengerului, dar, nu apare absolut nici o conversație. Mai mult de atât, nici pe alte persoane nu le lasă posibilitatea de a îmi trimite mesaje. Idei?

Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/yIkMG4p.png

Alte precizări: În poza de mai sus o demonstrație, apăs să îmi văd mesajele, dar, pur și simplu nu se încarcă.

If you're seeing a blank page when accessing your messages, please:

1. Make sure that you're using the most recent version of a supported internet browser
  2. Try manually refreshing the page a few times (Ctrl + R on a PC or Command + R on a Mac)

If you use Chrome, you can also try clearing your browsing data. To do this:

1. Click 851572_1443862895845926_1037462307_n.png to the right of the browser toolbar
  2. Select Tools > Clear Browsing Data...
  3. Select Empty the cache and click Clear browsing data

Asta ar fi una...

Apoi, încearcă de pe alt browser, mozilla firefox, google chrome, safari, dacă tot nu merge, da-ți clear la cache cum ți-am spus eu mai sus.

Dacă tot nu merge sincer nu știu.. Poate e problema de la ei.. Ești din România? Sau ești localizat în altă țară?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.