Jump to content

[Portofoliu]k1dFTW

k1dREGELE
 Share

Recommended Posts

@, O să trebuiască să mă-nveți și pe mine :)), +1.

:)), ok

Bine si k1d asta` din GSB, bv, mai posteaza, imi *place* lucrarile tale.

O sa mai postez curand

@, Bine si fratele k1d , is faine bravo ba +1

Mersi bro <3

Nu stiu cum erai odata, dar da, mai ai de lucrat.

Faza e ca am 2 ani de cand n-am mai facut nimic in photoshop, nu am resurse, fonturi, cam nimic.Efectele si nebuniile le-am cam uitat, mai am de munca :)

@, pentru inceput e bine,cam mult blur,dar e ok.

Nu am pus blur deloc.. :)).Si nu sunt la inceput :/, m-am reapucat mai.

The best, smr ! AVATARU CARE-L AM E FACUT DE EL, place, nu ?

Besk vtm

Numai 2 lucrari ? Ma rog. M-ai ai de lucrat la semnaturi, in rest e destul de ok

Da..am precizat ca d-abea m-am apucat, nu am resurse, fonturi, si bineinteles, nici vechiile lucrari :/

Felicitari pentru postare! Sunt frumoase. :*

Multumesc :D

Sunt frumoase, felicitări că le-ai făcut și pe alea, decât deloc.

Mersi

Frumoase. Felicitari pt munca depusa.

Multumesc :)

Arata ok lucrarile, KW !

Multumesc

Hmm, chiar imi plac, mai ales ultima, e foarte frumoasa si ok din toate punctele de vedere. Felicitari pentru munca depusa!

Iti multumesc :)

L9gcTV0.png

Pareri?

Acum fie vorba intre noi, nici tu nu ai facut mare lucru la asta, o redimensionare, un text si ti-o asumi ca fiind a ta.

As prefera comentarii constructive, nu unele care sa-si promoveze prostia :D

Tocmei ce am spus ca m-am reapucat, doar nu era sa pun doar o semnatura, nu?

Bai baiatule, ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu. Daca esti incepator inseamna ca trebuie sa faci RIP? ai zis ca astepti comentarii constructive, dar te legi de lume cand iti spune ca mai ai de lucrat, din pricina asta a trebuit sa intervin. Nu-ti mai asuma munca altuia!

Edited by South Ming

Bai baiatule, ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu. Daca esti incepator inseamna ca trebuie sa faci RIP? ai zis ca astepti comentarii constructive, dar te legi de lume cand iti spune ca mai ai de lucrat, din pricina asta a trebuit sa intervin. Nu-ti mai asuma munca altuia!

Prin ce ai spus acum, mi-am confirmat afirmatia :).

Am facut RIP cu ce?Este un stock luat de pe net, acum daca iau o fata o editez si imi pun numele e rip?Pe bune?Si tocmai, nu sunt incepator, d-abea M-AM REAPUCAT, daca nu stii sa citesti :)).

Nu vad nimic constructiv in "mai ai de lucrat", asta o stiu bine.Mai am foarte mult pana ajung la "forma" de acum multi ani :)

Imi asum munca mea, nu a altuia.Nu am zis nimic ca acel avatar este luat de la 0 si manipulat de mine, momentan incerc sa ma perfectionez la capitolul avatare/semnaturi, dupa poate sa trec mai departe.

Edited by k1dbar0s

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.