k1dREGELE Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 (edited) Inca sunt departe de cel care eram o data, am mult de recuperat :/ Edited March 12, 2016 by k1dbar0s 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karazehaya Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 @, O să trebuiască să mă-nveți și pe mine , +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Bine si k1d asta` din GSB, bv, mai posteaza, imi *place* lucrarile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D R i T Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Lucrezi foarte frumos, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misuuuu Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 @, Bine si fratele k1d , is faine bravo ba +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Nu stiu cum erai odata, dar da, mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldoGFX Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 @, pentru inceput e bine,cam mult blur,dar e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horrorKIA Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 The best, smr ! AVATARU CARE-L AM E FACUT DE EL, place, nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 @, O să trebuiască să mă-nveți și pe mine , +1. , ok Bine si k1d asta` din GSB, bv, mai posteaza, imi *place* lucrarile tale. O sa mai postez curand @, Bine si fratele k1d , is faine bravo ba +1 Mersi bro <3 Nu stiu cum erai odata, dar da, mai ai de lucrat. Faza e ca am 2 ani de cand n-am mai facut nimic in photoshop, nu am resurse, fonturi, cam nimic.Efectele si nebuniile le-am cam uitat, mai am de munca @, pentru inceput e bine,cam mult blur,dar e ok. Nu am pus blur deloc.. .Si nu sunt la inceput :/, m-am reapucat mai. The best, smr ! AVATARU CARE-L AM E FACUT DE EL, place, nu ? Besk vtm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuOwn Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Numai 2 lucrari ? Ma rog. M-ai ai de lucrat la semnaturi, in rest e destul de ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexe OLTEANCLAN Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Felicitari pentru postare! Sunt frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Sunt frumoase, felicitări că le-ai făcut și pe alea, decât deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Frumoase. Felicitari pt munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Arata ok lucrarile, KW ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Hmm, chiar imi plac, mai ales ultima, e foarte frumoasa si ok din toate punctele de vedere. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Numai 2 lucrari ? Ma rog. M-ai ai de lucrat la semnaturi, in rest e destul de ok Da..am precizat ca d-abea m-am apucat, nu am resurse, fonturi, si bineinteles, nici vechiile lucrari :/ Felicitari pentru postare! Sunt frumoase. Multumesc Sunt frumoase, felicitări că le-ai făcut și pe alea, decât deloc. Mersi Frumoase. Felicitari pt munca depusa. Multumesc Arata ok lucrarile, KW ! Multumesc Hmm, chiar imi plac, mai ales ultima, e foarte frumoasa si ok din toate punctele de vedere. Felicitari pentru munca depusa! Iti multumesc Pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRUiD ROYAL Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Frumos, elegant cat de cat. Dar degeaba daca nu imi faci si mie un avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenCe Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Interesante creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmyN Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Frumoase. Bafta in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiO TSA Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Foarte frumoase, dar mai ai de lucrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Foarte frumoase, dar mai ai de lucrat Daca acel avatar este facut de tine, crede-ma ca tu mai ai de lucrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Acum fie vorba intre noi, nici tu nu ai facut mare lucru la asta, o redimensionare, un text si ti-o asumi ca fiind a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Acum fie vorba intre noi, nici tu nu ai facut mare lucru la asta, o redimensionare, un text si ti-o asumi ca fiind a ta. As prefera comentarii constructive, nu unele care sa-si promoveze prostia Tocmei ce am spus ca m-am reapucat, doar nu era sa pun doar o semnatura, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 (edited) Bai baiatule, ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu. Daca esti incepator inseamna ca trebuie sa faci RIP? ai zis ca astepti comentarii constructive, dar te legi de lume cand iti spune ca mai ai de lucrat, din pricina asta a trebuit sa intervin. Nu-ti mai asuma munca altuia! Edited March 13, 2016 by South Ming Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1dREGELE Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 (edited) Bai baiatule, ai grija cu limbajul ca cel prost dintre noi doi, te asigur ca esti tu. Daca esti incepator inseamna ca trebuie sa faci RIP? ai zis ca astepti comentarii constructive, dar te legi de lume cand iti spune ca mai ai de lucrat, din pricina asta a trebuit sa intervin. Nu-ti mai asuma munca altuia! Prin ce ai spus acum, mi-am confirmat afirmatia . Am facut RIP cu ce?Este un stock luat de pe net, acum daca iau o fata o editez si imi pun numele e rip?Pe bune?Si tocmai, nu sunt incepator, d-abea M-AM REAPUCAT, daca nu stii sa citesti . Nu vad nimic constructiv in "mai ai de lucrat", asta o stiu bine.Mai am foarte mult pana ajung la "forma" de acum multi ani Imi asum munca mea, nu a altuia.Nu am zis nimic ca acel avatar este luat de la 0 si manipulat de mine, momentan incerc sa ma perfectionez la capitolul avatare/semnaturi, dupa poate sa trec mai departe. Edited March 13, 2016 by k1dbar0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts