T h i e f Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Nume: BogdanCe problema ai?: Recent am luat un mouse care era inclus intr-un kit dar asta nu conteaza. Dupa ce l-am pus, am intrat in CS GO, special am luat un alt mouse deoarece am crezut ca cel vechi nu e bun (dar si altele 3 faceau la fel).O scurta descriere a situatiei: Problema este aceasta: cand misc repede mouse-ul, acesta nu face comenzile date de mine, ci se misca foarte putin in acele directii, eu facand miscari rapide dupa cum am mai spus.Screenshot: https://www.youtube.com/watch?v=5zxtDVCnUuA&feature=youtu.beAlte precizari: dupa cum se vede in video, eu acolo misc repede stanga dreapta, dar el nu face comenzile alea. http://www.ebay.co.uk/itm/Sumvision-Nemesis-Kane-Pro-Edition-Pack-w-Keyboard-Mouse-Mouse-Mat-Headset-/181864577700?hash=item2a57f93aa4:g:9gUAAOSwa-dWiow- de aici am luat mouse-ul daca va ajuta cu ceva. NU conteaza la ce DPI e, ca tot face asa. Am Windows 8.1 Pro, facea la fel si pe 7.. si cu altele mouse-uri la fel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ti-am zis si aseara, poate fii de la mouse. E ieftin.. nu ma astept la performante prea mari, oricum, incearca pe un Laptop ceva, si vezi daca merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @@T h i e f, Ai incercat sa setezi senzitivitatea mai mare atat din cs go cat si din setarile pc-ului ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h i e f Posted March 17, 2016 Author Share Posted March 17, 2016 @, da, nu merge, multam oricum. @, am auzit ca e bun logitech g100s, ce zici? il foloseste kennys si alti din astia tari Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 @T h i e f, 20£? Am auzit ca logitech este destul de ok, eu as merge pe razer dar sunt destul de piperate. Pare ok, uita-te la reviews si chestii. Ma tii la curent pe steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Topic closed - INACTIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts