Jump to content

[Winner Dezierr][B-Zone BATTLE] Gyo vs Dezierr

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Mda macar ai citit regulamentul gyo? treaca de la mine de data asta daca mai print o provocare de capu vostru va dau closed.

VOte 1 mult mai reusita

Eu chiar nu va inteleg frate.

Daca stiti regulamentul , macar tu Gyo , de ce a-ti facut dupa capu vostru ? ma rog :-J.

Lucrarea 1: Foarte bun Flow , extraordinara sursa de lumina , culori placute , text frumos integrat.O lucrare buna.

Lucrarea 2:Border cam mare , frumoase efecte , lumina ii iese cam aiurea din cap , textu cam aiurea integrat acolo la " B-Zone Battle".

Concluzie: Vote 1 ! Felicitari.

Eu chiar nu va inteleg frate.

Daca stiti regulamentul , macar tu Gyo , de ce a-ti facut dupa capu vostru ? ma rog

Bai eu chiar nu va inteleg deficitu de mentalitate la voi ... :-J . Vin si eu odata pe forum si fac un fight si atunci nu sunteti multumiti.:-J

Se capacitatea voastra de a gandi se vede ca sunteti la photoshop varza :| si nu progresati niciodata..

Daca taceai .. imi faceam o impresie asa , halal designer.

Bai eu chiar nu va inteleg deficitu de mentalitate la voi ... :-J . Vin si eu odata pe forum si fac un fight si atunci nu sunteti multumiti.:-J

Se capacitatea voastra de a gandi se vede ca sunteti la photoshop varza :| si nu progresati niciodata..

Daca taceai .. imi faceam o impresie asa , halal designer.

Dezz mai bine taci.

Cum era vorba aia: Daca taceai " Filosov ramaneai ";) , asa ca nu te mai umfla atat in pene.Ca esti mare si tare , pastreaza pentru tine acolo."Bunule".

Mai usor cu +1.

Edited by Christian

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.