nanelu Posted June 23, 2020 Author Share Posted June 23, 2020 (edited) 12 hours ago, Honored said: Bun, arata bine prima varianta, personal lucram mai mult de reflexia aia iar in a doua varianta nu imi plac culorile. Initial voia alb, dar m-am gandit sa mai fac o versiune cu un gradient mai gri asa, mersi de parere :). NEW: Edited June 23, 2020 by nanelu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted June 28, 2020 Author Share Posted June 28, 2020 (edited) Edited June 28, 2020 by nanelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DaNnNy. Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Frumoase felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Inactiv. PM unui G.Designer pentru a ti-l redeschide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Unlocked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted August 3, 2020 Author Share Posted August 3, 2020 (edited) Aloha Edited August 5, 2020 by Cristina Șterse lucrările cu reclamă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 On 8/3/2020 at 7:45 PM, nanelu said: Aloha Când postezi niște lucrări, te rog să le acoperi numele altor comunități. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raidom Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Felicitări pentru munca depusă. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted August 5, 2020 Author Share Posted August 5, 2020 (edited) 8 hours ago, Cristina said: Când postezi niște lucrări, te rog să le acoperi numele altor comunități. Nu stiu ce reclama as putea face avand in vedere ca e cea mai mare si cea mai cunoscuta comunitate din Romania, dar in fine. Am vrut sa mi expun lucrarile, nu am stat sa intru in psd ul fiecarei lucrari doar sa scot acel watermark, ar fi durat prea mult. Am observat ca mi ai sters din lucrari, dar toate inafara de cele cu "Voiculescu" si "Ubersilence" care sunt facute pentru persoane din cadrul acestei comunitati, au un astfel de watermark. Edited August 5, 2020 by nanelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 4 hours ago, nanelu said: Nu stiu ce reclama as putea face avand in vedere ca e cea mai mare si cea mai cunoscuta comunitate din Romania, dar in fine. Am vrut sa mi expun lucrarile, nu am stat sa intru in psd ul fiecarei lucrari doar sa scot acel watermark, ar fi durat prea mult. Am observat ca mi ai sters din lucrari, dar toate inafara de cele cu "Voiculescu" si "Ubersilence" care sunt facute pentru persoane din cadrul acestei comunitati, au un astfel de watermark. Poate să fie cea mai mare din lume, nu contează. Postezi lucrările ce nu au watermark cu numele altor comunități. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Topic vechi. Pentru redeschidere, contacteaza un Designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts