Shanony Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am cumpărat un laptop nou, Dell. Și tastele FN sunt principalele pe tastele de sus, adică ca să accesez tastele F1,F2,F3 etc. trebuie să apăs FN+F1,F2,F3 etc., adică nu este ca pe celelalte laptop-uri, apeși direct pe F1, etc. Mai pe românește: F5 este folosit pentru a da refresh la pagină. Ca să folosesc F5-ul, trebuie să apăs FN + F5. Nu să apăs F5 direct. Dacă apăs pe F5 direct, îmi crește luminozitatea la laptop, care această funcție este FN, adică ar trebui să fie pe FN+F5 pentru luminozitate. Și F5 pentru refresh pe principal. Cum le schimb ordinea? Adică F1,F2,F3, etc. să fie pe principal, și FN+F1,F2,F3, etc. să fie pe „secundar”? Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Și eu am la fel, dar la mine cănd apăs F5 e refresh, cănd dau FN + F5 e altceva. Ce windows ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 2 zile fără răspuns. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.