dimaprince11 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce nu mi apar imaginile postate in topic?Screenshot (în caz că este necesar): Mi-am deschis recent un portofoliu,iar pozele nu mi apar in ele,iar cand apas butonu edit sa editez topicul imi apar pozele.. Alte precizări: Care este problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 @@dimaprince11, Salut !! Forumul nu accepta link-urile externe. Fa click drepta pe imagine -> open this image in new tab -> apoi copy/paste in topicul in care vrei sa le bagi. O zi buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimaprince11 Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 @@dimaprince11, Salut !! Forumul nu accepta link-urile externe. Fa click drepta pe imagine -> open this image in new tab -> apoi copy/paste in topicul in care vrei sa le bagi. O zi buna ! Tot nu mi merge,trebuie un anumit numar de posturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 @@dimaprince11, Ai acces la toate functiile forumului dupa 24 de ore de la inregistrare. @, Primesti un avertisment pentru informatii gresite si post inutil. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.