Jump to content

Problemă reclamații site RPG

Schnecker

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: În ultimile 3 zile, am făcut 3 reclamații, toate primind un răspuns pozitiv sancționării respectivilor. Dacă vreau să fac o nouă reclamație, primesc eroarea „You cannot report players”. Totodată am observat că în ultimul update al site-ului RPG, s-a modificat sistemul de reclamații, respectiv : „Daca un jucator a facut mai mult de 3 reclamatii in ultimele 3 zile, se va calcula raportul "Numar de reclamatii sanctionate / Numar total de reclamatii" din ultimele 3 zile. Daca acesta este mai mare de 0.6, nu se va putea crea o noua reclamatie. In caz contrar, nu va fi nicio restrictie.” Acum eu nu înțeleg când pot face o nouă reclamație.

Screenshot (în caz că este necesar): aici!

Alte precizări: Sper să mă lumineze cineva.

@@Schnecker, Salut !

Hai sa te lamuresc. Ideea e urmatoarea, tu ai facut 4 reclamatii nu 3, din care una a fost retrasa(se ia ca nesanctionat). Deci raportul reclamatii sanctionate/reclamatii totale= 0.6 . La tine vine asa 3/4=0,75 > 0.6, deci ai depasit limita de 0.6, din aceasta cauza iti apare mesajul.

t5KWVnx.png

O zi buna !

P.s Aceste probleme se posteaza la Game Problems.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.