Chamakh Rocker Nespalat Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Salut! Am decis sa ma apuc si eu de Photoshop. Aici va prezint creatiile mele. Mentionez ca abia am inceput sa lucrez cu acest program ^^Avatare^^ ^^Semnaturi/Logo-uri^^ Astept pareri, critici si sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Timeea Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 PE unele strica fontul.. dar in rest e ok, Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 la text sa pui mereu 1 0 1, sa pui o culoare care sa se potriveasca cu stockul. la border nu-l mai pune colorat, pune-l pe negru fontul 04b03 se foloseste pe marimea 8 None, tu il folosesti mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsK Official Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Pentru un incepator e destul de ok sper sa mai evoluezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRONiCLENE Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeppe. Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Frumoase, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 (edited) Multumesc pentru sfaturi si sustinere NEW CREATIONS! Edited March 30, 2016 by LF Paynne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Pentru un incepator e destul de ok sper sa mai evoluezi.Tu zici de el că e începător, da fă comparație cu lucrările tale, față de tine, îți dă ceață el.Felicitări Paynne, te descurci bine, mai schimbă textul și gradientul de pe el și e perfect. Încearcă să faci și avatare 150x250 și/sau semnături. Keep work. PS: dacă am greșeli, scuză-mă, sunt de pe telefon. Apropo, , dacă ai nevoie de ajutor, dă-mi un PM și te ajut cu cea mai mare plăcere. Edited March 30, 2016 by AIM JaSSeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsK Official Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 @, Nu te ambala asa vrei un premiu sau ce in primul rand eu nu am portofoliu nu am lucrari,sper ca te-ai linistit acuma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 @, Nu te ambala asa vrei un premiu sau ce in primul rand eu nu am portofoliu nu am lucrari,sper ca te-ai linistit acuma Vai de tine, nici ''lucrări'' nu știi ce înseamnă, las-o baltă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karazehaya Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 @, Frumix, încearcă și alte fonturi, la fel cum mi-ai spus și mie, și gradientu', gg. +1 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Slabut, nu stiu cum te astepti cu lucrarile astea sa iei juriu la Battles, stroke-ul arata scarbos ( Valy ) si efectele din Photo Filter sunt urate, nu mai zic ca de ce ai pune un font Pixel/Bitmap ca font principal intr-o lucrare si in alta lucrare pui doua fonturi Basic la aproape aceiasi marime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magie Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAlina Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Lucreaza la text... sunt ok pentru inceput, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaws Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Felicitari pentru munca depusa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 4, 2016 Author Share Posted April 4, 2016 Eu nu dau fum la nimeni. NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 (edited) NEW Edited April 9, 2016 by LF Paynne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiftu Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Mie unul îmi plac, apar si eu prin avatarele tale Ai +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J0EFTW Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Lucrezi destul de ok, dar la unele avatare chiar strica acel text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Superbe, dar la a 3-a si a 4-a poza ar trebuii un text mai HD deoarece se vede cam pixelat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 REQUETS & BATTLE http://i.imgur.com/YCjFb8T.gif http://i.imgur.com/7Z1LyTZ.gif Avatare gratis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSorin Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Mai ai de lucrat la text și puțin la blur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a w n Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Destul de ok, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted April 19, 2016 Author Share Posted April 19, 2016 NEW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a w n Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Acceptabile, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts