Jump to content

Vlad - Laptop nefunctionabil


Recommended Posts

Nume: Vlad
Ce problema ai?: Am un laptop cumparat in noiembrie 2015. Dupa ce functioneaza 2-3 saptamani, laptopul nu mai porneste timp de 2-3 zile, apoi isi revine.
O scurta descriere a situatiei: laptopul functioneaza normal, il folosesc. Dupa o perioada de 2-3 saptamani, il inchid si cand vreau sa il deschid iarasi, nu merge. Led-ul care indica ca se incarca se aprinde daca il conectez la incarcator, incarcatorul e in stare excelenta dar laptopul nu raspunde comenzii de pornire. Nu ii pot scoate bateria deoarece e incorporata sub tastatura (E vorba de laptopul Lenovo IdeaPad 100). Dupa 2-3 zile in stare de "somn", laptopul isi revine singur si merge ca nou. Este un defect din fabrica sau care este problema? Nu pot sa inteleg. Are garantie.
Screenshot: -
Alte precizari: Putin ajutor daca se poate, va rog.

Link to comment
Share on other sites

Daca are garantie nu inteleg de ce mai postati topicuri. Sa va luati dupa ori si cine, ca sunt ei destepti si stiu sa faca si sa dreaga. Mergi cu el la garantie, nu pare a fii problema software. T/C

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.