Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Artwork iDaniel | #DANIELART

Expo
 Share

Recommended Posts

Drăguț, elegant. Dar folosești mult prea mult Blur, mai lasă-l drq Blur-ul ăsta. Încearcă să mărești oleacă luminozitatea pozelor, și ar ieși perfect, părerea mea. Dar nici chiar prea lumt.

Mai usor cu complimentele la un R.I.P-er.

http://imgur.com/a/mHDx0

Nu sunt rip-er in pana mea !!

ZeRo e contul meu secundar.

Istyle e gelos in pana mea.. am si psd-ul de la rankbar-uri !!!

Imi ceri ori ce PSD vrei si iti dau !!! Ai grija pe cine faci Rip-er !!!

Nu sunt rip-er in pana mea !!

ZeRo e contul meu secundar.

Istyle e gelos in pana mea.. am si psd-ul de la rankbar-uri !!!

Imi ceri ori ce PSD vrei si iti dau !!! Ai grija pe cine faci Rip-er !!!

La Rank-Baruri pai normal ca ai PSD daca ti-a dat Istyle site-ul de unde le-ai downloadat tot cu PSD :-J

La Rank-Baruri pai normal ca ai PSD daca ti-a dat Istyle site-ul de unde le-ai downloadat tot cu PSD :-J

Aham, asa e cum zici tu... Socatule

AzIIcJW.png Cum ai facut chestia asta? Backgroundul? Ca si aici oCLWlbP.png si aici Rx3znC1.png

Pai prima data am adaugat un bg rosu cu negru dupa am pus o textura si asta a fost. Am pus blur, efecte si la final un text. Si putin pattern la final.

Aham, asa e cum zici tu... Socatule

AzIIcJW.png Cum ai facut chestia asta? Backgroundul? Ca si aici oCLWlbP.png si aici Rx3znC1.png

Pai prima data am adaugat un bg rosu cu negru dupa am pus o textura si asta a fost. Am pus blur, efecte si la final un text. Si putin pattern la final.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.