LSDSmokeweed Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Nick-ul tau: LSD.[WeeD]Server: RPG1Descrierea bugului: Un alt bug cunoscut de toti jucatorii care au incercat acest job (Taietor de Lemne). Cei ce se intorc de la padure catre "baza" sa castige banii, au un bug din cauza lemnului din spatele masinii si ii poate avaria pe cei ce se duc la padure tot din acest job iar masina lor nu are absolut nimic si nici nu scade viteza, deci masina celor ce se intorc de la padure nu mai este model Ghost si nu mai poate intra prin alte masini din cauza acelui bug cu lemnul, dar daca incearca sa intre prin alte vehicule, acea masina nu pateste nimic, doar ceilalti sunt grav avariati. Si majoritatea jucatorilor ce lucreaza la Taietor de Lemne cand se intorc de la padure, merg pe contrasens pentru ai avaria pe cei ce se duc la padure. Parerea mea este ca mai bine ati scoate toata partea cu lemnul in portbagajul masinii dar sa mearga totul frumos decat sa vad eu doua scanduri dar sa fie bugul asta ce ii incurca pe toti in trafic.Screenshot(s): Nu cred ca este nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Nu e bug, este mai degrabă o sugestie. Vom vedea ce putem face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.