S e 7 v e N Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Eu zic ca se descruca, tine-o tot asa si o sa ajungi sa faci si mai bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Mersi ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) Salut, am revenit cu alte creatii. Sper sa va placa Si inca ceva la misto Incearca sa faci gradientul si fontul sa se potriveasca cu imaginea, nu imi place ca toti puneti acolo pe culoare gri mov, rosu sau albastru, incearca sa faci ceva nou, inovator, un gradient frumos cu un font potrivit. Mai ai de invatat, am dat doar un sfat, sa nu o iei in nume de rau. Uite iti dau un exemplu: Sper ca te-am ajutat. Edited May 13, 2016 by Gr3enWalD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 14, 2016 Author Share Posted May 14, 2016 @,Okee Deci, baieti, probabil ca voi revenii dupa cateva zile cu creeatii, deoarece urmeaza miercuri si teza la romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Unele avatare sunt prea blurate si ai probleme cu textul si strica avatarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 15, 2016 Author Share Posted May 15, 2016 @,Deci zici sa nu mai pun text? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invision Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Avatarele...is de toata jena, nu ma ascund dar nici eu nu is bun. Text-ul mai mic si scade din opacity, parca ai pus Gaussian Blur pe 5.0 si ai scazut doar din Opacity. Axeazate pentru inceput pe avatare fara text, si creeaza-ti propriul blur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 @,ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th0rTERORiSTU Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 @, Salut, iti dau un sfat, incearcă să nu mai pui asa multe efecte(scântei bla bla), pentru inceput încearcă să te axezi pe Blur și pe Stock, cel mai bine, și cu timpul te acomodezi, când vezi că arată bine stock-ul cu blur-ul ăla, să încerci cât de cât să pui si un text decent, să arate bine la ochi, când faci o poză cu o masină și când se vede numărul de înmatriculare incearcă să-l eviti, nu să pui peste el, se vede aiurea si nici nu prea se întelege. Sper că ai înțeles la ce m-am referit. Baftă în continuare. Te descurci binișor, nu o lua ca o vorbă rea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 @@Th0rTERORiSTU,ok, asta cred ca m-a ajutat. o sa aplic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 18, 2016 Author Share Posted May 18, 2016 Probabil maine voi revenii cu creeatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baCiu Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Ai putea sa eviți off topicul si dublul post. Mai postează creații. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 @,adica off topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Wald Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Uite un tutorial incearca sa lucrezi cu blur-ul care il face el pana inveti sa iti faci un blur/text propriu cat sa fie cat de cat ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaM Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Frumos, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 @, Mersi, o sa-l revizionez, dar pana miercuri nu pot aduce lucrari deoarece am teze si teste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 @, Mersi, o sa-l revizionez, dar pana miercuri nu pot aduce lucrari deoarece am teze si teste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeAsr Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Incearca sa nu mai faci posturi aiurea, Sunt frumoase lucrarile tale dar ti-am zis, nu mai pune stroke pe text.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 @@Valad,Dar nu pun stroke pe text. Aparent nu am putut da edit, deci vreau sa va spun ca maine apar creeatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 Salut, din pacate am o problema la photoshop, nu stiu cum si ce am inchis si am nevoie de ajutare de la cineva prin partajare sa mi-l refac, si am reusit sa fac doar asta.... Ca sa ma ajutati adaugati skype " chdavid24 " Sper safie ok blur-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stryker Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Imi plac avatarele anterioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Frumoase creatii, felicitari! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Dave Posted May 25, 2016 Author Share Posted May 25, 2016 @@Stryker,Mersi @, Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts