Jump to content

[Winner puNNNNNcT][Battle B-Zone]Chuck vs puNNNNNNcT

Chuck
 Share

Recommended Posts

Numele meu : ChuckY

Numele celui provocat : puNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNcT

Tema luptei : Free

Dimensiuni : -

Deadline time posting : 24 h

Chiar nu intelegeti nu ? , mda :-J.

Vote 2 , ea macar nu si-a scris numele pe lucrarea + stiu eu are ceva mai bun.

Chiar crezi ca mi-am pus numele intentionat ? vai si amar ! M-am reapucat de ps in seara asta, si asta e facut acum ( proaspata ) si am uitat regulile de pe aici , si n-a ... dar, daca pentru faptu asta votezi tu , halal de designer .

Chiar crezi ca mi-am pus numele intentionat ? vai si amar ! M-am reapucat de ps in seara asta, si asta e facut acum ( proaspata ) si am uitat regulile de pe aici , si n-a ... dar, daca pentru faptu asta votezi tu , halal de designer .

Ma flacau , votez ce lucrarea vrea eu.Te deranjeaza ? Uitate jos la textura din stanga cum se termina brusc , si mai sunt o gramada greseli.Sa fim seriosi ;).

"halal de Designer" , cand o sa fi tu ca mine , sa-mi dai un Beep , pana atunci :*>:D<<'>.

Ce impertinenti puteti fii ma :| Punetiva in locul lui Chuck, sa faceti o lucrare frumoasa iar celalalt sa faca o prostie de 1 minut.V-ar placea ca ceilalti sa nu va voteze chiar daca ati depus un efort mai mare?

Vote 1 Mie si sila sa ma uit la ce votati :|

Edited by LilSeby

Ce impertinenti puteti fii ma :| Punetiva in locul lui Chuck, sa faceti o lucrare frumoasa iar celalalt sa faca o prostie de 1 minut.V-ar placea ca ceilalti sa nu va voteze chiar daca ati depus un efort mai mare?

Vote 1 Mie si sila sa ma uit la ce votati :|

Ma flacau , de cand ne faci tu pe noi "impertinenti" ? , nu poti sa votezi in liniste ? mare greseala ai facut , crede-ma.

De la un timp te crezi mare artist in P.S , las-o mai usor ca asa e frumos.

Ma flacau , de cand ne faci tu pe noi "impertinenti" ? , nu poti sa votezi in liniste ? mare greseala ai facut , crede-ma.

De la un timp te crezi mare artist in P.S , las-o mai usor ca asa e frumos.

Nu ma cred deloc mare artist mai "flacau" dar pur si simplu e rautate in unii din voi :| Nu apreciati deloc munca depusa.

Guest Pinguinu13

vote 2 chiar daca e doar smudge ;) !

1. un stock pus acolo un text si niste texturi in rest nimic ...

Nu ma cred deloc mare artist mai "flacau" dar pur si simplu e rautate in unii din voi :| Nu apreciati deloc munca depusa.

Omule, intelege un lucru.... fiecare voteaza ce vrea el... nu vi tu mare cunoscator de ps sa faci galagie pe aici ca, "ce... ce votati lucrarea 2..."

Tu doar voteaza, zi de ce iti place lucrarea aleasa si gata... nu faci scandal si pa...

Ba, nu va inteleg deloc. Va certati aiurea, Lilseby mai usor cu insultele astea juvenile. Ca tu n-oi fi mare designer proffesionist bla bla bla :-@..

Lucrarea 1 : Un stock, un c4d (rosu-alb) neavand nici o legatura cu tema (galben-portocaliu) care se termina brusc in stanga.

Lucrarea 2 : Frumos smudge, artistica lucrarea.

Vote 2, felicitari.

Edited by JohNY

Vote #2. Lucrarea 1...e chiar...:-?? Aiurea.

Adica, efecte aruncate pe'acolo. :-??

OFF: LilSeby....iti recomand sa citesti ce a spus JohnY, are dreptate :*

Edited by SmithWilliams

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.