Jump to content

Cerere - Hatake - Bordere ( OBS Sa:Mp Wars )

zL Dark ReturN
 Share

Recommended Posts

• Nick: Hatake
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Bordere
  • Link către ultima cerere făcută(obligatoriu): http://forum.b-zone.ro/topic/333314-cerere-hatake-logouserbar/
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): -
  • Text: -
  • Dimensiuni: -
  • Alte precizari: Vreau niste bordere care sa se potriveasca cu urmatoarea imagine

7yefuRc.jpg

• border pentru bara cu detaliile warului ( dreapta jos );
  • border pentru minimap ( ignorati N'u, faceti peste el );
  • border pentru kill log ( sub Kakashi );
  • doua liniute langa ceas ( faceti doar la cel roz, ignorati liniutele trase la cel de jos ).
  • Exemplu:

4rJI8hd.jpg

Orice creatie primeste [+1], as dori daca se poate sa imi puneti fiecare border intr-un ".png" separat, si cand postati creatia sa puneti si cum se vede pe imagine fiecare border.

Edited by Hatake

Nu am inteles ceva, cat de groase sa fie... culoare, etc...?

Asta' depinde de fiecare designer in parte, sa le facă cat mai frumoase, sa adauge efecte etc. De groase? Cat sa acopere bara neagra la minimap iar la restul va luati dupa grosimea de la minimap. Sau puteri mai groase, oricum va trece prin minte.

@Hatake Cred ca asa ceva doreai.

oVbrKQW.png

Hmmm, sunt frumoase, dar poti sa le pui ceva efecte? Sau sa faci ".gif"uri cărora li se schimba culoare? Culorile curcubeului, fiecare la un interval de 5 secunde ar fi ok, dar sa treacă treptat de la o culoare la alta, nu dintr'o data. Ti'as fi profund recunoscător.

@Hatake Daca vrei sa le pui intr-un video, nu va merge sa le pui in format .gif, deci ti le-as face cam degeaba

O sa testez cu OBS un .gif si revin cu edit. Iti multumesc de ajutor. Dupa mai bine de o saptamana ma ajuta cineva.

@@Rowyy, functioneaza si cu ".gif"'uri. Daca ma intelegi cum le vreau, as fi profund recunoscator. Cele facute de mine pana acum le ai in video de mai jos. Parca par mai ok ca cele rosii, dar daca poti adauga ceva efecte sau cum sunt cele facute de mine, cu gol inauntru, ar fi perfect. Iti multumesc ca iti bati capul. :D

Edited by Hatake

@@Hatake, ti-am facut bordere pe rezolutia pe care ai postat-o.

Am 3 versiuni pentru tine:

V1

fiHVFzI.pngV2

FguR2YF.pngV3

PjEqi6J.gif

Edited by RW RaresT

@@Hatake,@@Hatake, Salut, ti-am facut aici ceva, este de proba, sa-mi spui daca-ti place. http://www8.zippyshare.com/v/IPVRF39u/file.html

Imi plac, dar sunt simpliste. Poti adauga ceva efecte, sau nuj? Alea ce mi le'am făcut eu de exemplu, le'am lăsat spatiu din mijloc gol si sunt duble. Uita'te si la RaresT. Sunt ok, dar nu's pe rezolutie. Daca piti face cu ceva efecte, ti'as fi recunoscător, oricum iti dau +1 când intru pe PC.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.