B4L M4riusel Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 (edited) Nick:.MariuselL Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : http://forum.b-zone.ro/topic/335455-cerere-mariusell-logo/#entry5047479 Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/sV5c3SF.png Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:"Special agent in charge .MariuselL" Dimensiuni:Cele ale fotografiei Alte precizari:Textul sa fie adaugat undeva sub textul "federal bereau of investigation",iar deasupra skin-ului alb sa fie incadrat numele Luka,iar deasurpa celui negru sa fie scris .MariuselL,ambele nume fiind scrise cu albastru specific PD si daca se poate(ideal) sa fie adaugat o bara de heal si una de armura(ca si in SA:MP).Multumesc si sper ca ati inteles ideea. Edited May 1, 2016 by B4L M4riusel Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 @B4L M4riusel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L M4riusel Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 (edited) @@EktroSilent, Imi place,daca poti schimba font-ul numelor(Luka si Mariusell) cu unul care sa se vada mai bine si sa schimbi culoarea cu un albastru specific departamentor ar fii foarte ok,per-ansamblu este o creatie foarte buna. Mai astept lucrari. Edited May 1, 2016 by B4L M4riusel Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 @@EktroSilent, Imi place,daca poti schimba font-ul numelor(Luka si Mariusell) cu unul care sa se vada mai bine si sa schimbi culoarea cu un albastru specific departamentor ar fii foarte ok,per-ansamblu este o creatie foarte buna. Mai astept lucrari. @B4L M4riusel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L M4riusel Posted May 1, 2016 Author Share Posted May 1, 2016 @@EktroSilent, O lucrare foarte frumoasa,multumesc! Se poate da T/C,am ales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts