Jump to content

Probleme samp FPS

kleoN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Cum pot mari fps?
Screenshot (în caz că este necesar):http://imgur.com/gfVqC7o Poza cu pc meu!!

Alte precizări:Cum pot sa maresc fps am cam 10-20 fps dar pe un timp aveam 80-90 fps dar nu stiu ce sa intamplat!!

Va rog ajutatima cat mai rapid!!

Si daca puteti mai ziceti ce jocuri mai merg pe pc asta!!

@@kleoN, Nu fa prostia sa instalezi windows 10, BTW, incearca sa scoti PC Afara undeva si sa incepi cu un PISTOL de VOPSIT sau un Feon/Uscator sa-l suflii, se poate sa fie incarcat cooler-ul de la procesor si sa nu se mai raceasca bine! Sper ca te-am ajutat!

Ia încearcă sa nu mai postezi aiurea, nu are treaba driverul cu mărirea FPS-urilor pe un PC asa slab.

Tu cred ca esti cam prost de fel, cum sa nu aibe legatura prostu' drq ? Tu gandesti ?

@, Primesti un avertisment pentru post inutil, usor cu jignirile ca nu suntem pe tarla. El are un PC foarte prost, sigur daca isi reinstaleaza driverele ii va merge mai bine -_-.

Am auzit ca la uni mergea in 40 fps cu windows 7 si a facut upgrade si ii merge acum cu 70 fps cu windows 10 e adevarat?

Se poate sa se intample asta?

@@kleoN, Mai nene, tu nu ai PC SA ITI RULEZE WINDOWS 7 SAU WINDOWS 10, CE NU INTELEGI? Necesita mai multa memorie RAM. Odata ce ai componentele bune ale calculatorului, iti merge foarte bine cu FPS maxim. Tu nu ai si punct. Ai primit deja raspunsurile de 10 ori, topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.