ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Salutareee. Ce fac băieții? Înțeleg că am mutat discuțiile de pe discord aici, corect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, ALexu said: Salutareee. Ce fac băieții? Înțeleg că am mutat discuțiile de pe discord aici, corect? Da, cica e mai multa activitate aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 @Silviuu, eh... haide să nu exagerăm, totuși... Avem o secțiune în grupul de discord care face pe oricine să fie activ acolo, dacă știi la ce mă refer "pls p", continuarea nu se spune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 minute ago, ALexu said: @Silviuu, eh... haide să nu exagerăm, totuși... Avem o secțiune în grupul de discord care face pe oricine să fie activ acolo, dacă știi la ce mă refer "pls p", continuarea nu se spune Eh stiu, putem face concurs cine primeste cea mai frumoasa "melodie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 De parca nu aveti acces la orice vreti pe google pe gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 27 minutes ago, Silviuu said: Nu mint, pe aici pe la nabi Ok nab Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Heheee boy 2 minutes ago, Ichimaru said: De parca nu aveti acces la orice vreti pe google pe gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 24 minutes ago, Silviuu said: Eh stiu, putem face concurs cine primeste cea mai frumoasa "melodie" Bun, mă anunți când începem concursul, ne vor face restul colegilor disperați 7 minutes ago, Ichimaru said: De parca nu aveti acces la orice vreti pe google pe gratis Degeaba, acolo e secțiunea "sacră" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 7 minutes ago, Ichimaru said: De parca nu aveti acces la orice vreti pe google pe gratis Da acolo e cu surprize, nu stii ce vine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 minute ago, Silviuu said: Da acolo e cu surprize, nu stii ce vine Da' si cand vezi mare gaura de covrig... Parca nu-ti mai vine sa folosesti comanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, Ichimaru said: Da' si cand vezi mare gaura de covrig... Parca nu-ti mai vine sa folosesti comanda Riscul meseriei, nici în viața reală nu știi ce te așteaptă în astfel de cazuri, mergi la risc. Poate să fie jackpot sau o gaură cât gropile din România Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 minute ago, ALexu said: Riscul meseriei, nici în viața reală nu știi ce te așteaptă în astfel de cazuri, mergi la risc. Poate să fie jackpot sau o gaură cât gropile din România Ba, n-ar fi asta o problema, da' eu ma refer la cealalta gaura Eu ma scarbesc usor, d-aia nici nu ma uit la zappy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 4 minutes ago, Ichimaru said: Ba, n-ar fi asta o problema, da' eu ma refer la cealalta gaura Eu ma scarbesc usor, d-aia nici nu ma uit la zappy Am înțeles la ce te refereai, eu mă refeream la ambele Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG HaLoGeN Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Buna seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 hours ago, Ichimaru said: Da' si cand vezi mare gaura de covrig... Parca nu-ti mai vine sa folosesti comanda Si asa nu o folosesc, cred ca tot de asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 49 minutes ago, Silviuu said: Si asa nu o folosesc, cred ca tot de asta Nu o folosești, dar te uiți când o folosim noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CalgoN Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 4 hours ago, Silviuu said: Nu mint, pe aici pe la nabi Te-am pus la semnătură, vedetă te fac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 14 minutes ago, TLG CalgoN said: Te-am pus la semnătură, vedetă te fac. Și eu vreau rank 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 54 minutes ago, ALexu said: Și eu vreau rank 6 E bine sa vrei ❤️ 1 hour ago, TLG CalgoN said: Te-am pus la semnătură, vedetă te fac. Apreciez, stai sa imi activez si eu sa vad semnaturile Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG HaLoGeN Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Buna seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 1 hour ago, Darius Rpg said: Buna seara. Salutare ! Cam matinal tu... Apropo, ai grijă să nu iei sancțiune, acum ceva timp era o regula de minim 3 cuvinte într-o postare, dacă îmi aduc eu bine aminte. 2 hours ago, Silviuu said: E bine sa vrei ❤️ Apreciez, stai sa imi activez si eu sa vad semnaturile Aștept invitație Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 30 minutes ago, ALexu said: Salutare ! Cam matinal tu... Apropo, ai grijă să nu iei sancțiune, acum ceva timp era o regula de minim 3 cuvinte într-o postare, dacă îmi aduc eu bine aminte. Aștept invitație Daca era clan dadeam invitatie rapid Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG HaLoGeN Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 30 minutes ago, ALexu said: Salutare ! Cam matinal tu... Apropo, ai grijă să nu iei sancțiune, acum ceva timp era o regula de minim 3 cuvinte într-o postare, dacă îmi aduc eu bine aminte. Aștept invitație Scuze, am uitat de aceasta regula acum bag cat de multe cuvinte!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Neata. Ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviuu Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 2 hours ago, TLG Kweb. said: Neata. Ce faceti? Neața, mă uitam la postul tău Tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts