Jump to content

ArtWork - Albright

Rhino.
 Share

Recommended Posts

In primul rand, doresc sa va salut pe toti cei care isi fac timp sa-si arunce cate un ochi peste lucrari si sa le multumesc in acelasi timp.

Creatiile mele:

1.alZDSGV.png

2. o2rH1tp.png

3.s5bq8Ie.png

4.LEgwjmD.png

Felicitari esti unul dintre cei noi apăruti în lumea design-ului pe B-Zone, recent te-am vazut raspunzand la cererile jucatorilor, chiar si la cererea mea (chiar daca si eu ma ocup de design, vreau sa vad ce pot face si ceilalti designeri pentru mine), lucrarea ta mi-a placut, o iconita in spatele ei fiind un brush iar in brush o imagine cu un peisaj urban, creativ, DAR textul a lasat de dorit. In lucrarea cu numarul 4 (avatarul lui Talkdirty) textul secundar (wendy) nu este aplicat corect, prea ingramadit dupa parerea mea, foloseste 04b03 sau Visitor.

Una dintre cele mai bune lucrari ale tale este m6E0Bau.png, te felicit pentru aceasta lucrare si vreau sa aflu numele textului secundar folosit.

Tine-o tot asa!

Îți mulțumesc pentru părere. Eu nu sunt genul de persoană care lucrează pe avatare. Îmi place să umblu pe ceva abstract, cu care poți face ceva în viitor. O să postez si niste template-uri.

#pacifico

Edited by AaLbright

Frumoase creatii, felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.