Wreeper Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 (edited) Titlul Clipului: Gen: Viata Reala Scurta prezentare: Despre CJ si Cesar plimbandu-se pe la Pocker fara bani(Scrie in Descriere svr) Link: Edited May 19, 2016 by Wreeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN XherroX Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Se observa că ești la inceput, trebuia să pui o melodie pentru a ameliora sunetul jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaM Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Felicitari pentru video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 Vă mulțumesc pentru păreriile voastre despre videoclipul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NF StapLeR Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 Sa bagi o manea ca o sa atragi multi oameni pe aici felicitari pentru video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 (edited) @Rostarch, Ok. Mulțumesc pentru sugestia de tine! Am s-o folosesc deoarece mai mulți mi-au recomandat această idee excelentă! Edited May 20, 2016 by Wreeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Eu spun ceva important pentru bine: Fă dreptate , fii zgârcit, pentru că așa o să poți avea orice dorești, dacă dai , te pierzi cu toată mintea pe care o deții. Dreptatea este în mâiniile tale. Fii cine vrei, fii tu, fii și șoricu de pe aragaz, fă ce vrei, că nimeni nu te pune să faci absolut nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu sunt zgârcă, am la bani și am ce vreau pentru că respect reguliile din biblie de mai sus. Încă odată mai repet(nu glumesc): Se muncește, nu se cerește, pentru că așa nu primești niciodată și nici nu o să primești niciodată nimic!!! Decât pu-la:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted May 28, 2016 Author Share Posted May 28, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Silviu. Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Cum sa mai spus, se vede că eşti la început, dar nu te descuraja. Felicitări, totuşi pentru acest videoclip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 @TG Silviu, niciodata nu am sa fac asa ceva . Dar cand am timp postez unul nou:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Felicitari pentru video,totul este bine dar ar trebuii editat vorbitul ,in rest e ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts