Jump to content

[Portofoliu] woodstar

woodstar
 Share

Recommended Posts

@,

https://forum.b-zone.ro/topic/334364-portofoliu-icecubemaniak/

Cu portofoliul asta nu as comenta, de ce m-as uita pe tutorialele de blur ale lui Lance sa vad un blur care il foloseste toata lumea? :))

Inainte sa veniti cu un comentariu la acest portofoliu, v-as ruga sa aveti cunostinte despre ce vorbiti. Esti atat de slab in materia de PHOTOSHOP incat nu iti dai seama ca eu nu folosesc BLUR pe lucrari.

PS: Astia cu blur-urile voastre, puneti un blur pe lucrari, text cu drop shadow gradient + bordura transparenta si ati facut avatare, si tot eu am nevoie de tutoriale, veziti de treaba ta prietene.

Mai ai si pagina de facebook cu design, te faci de ras..

Edited by woodstar

@,

https://forum.b-zone.ro/topic/334364-portofoliu-icecubemaniak/

Cu portofoliul asta nu as comenta, de ce m-as uita pe tutorialele de blur ale lui Lance sa vad un blur care il foloseste toata lumea? :))

Inainte sa veniti cu un comentariu la acest portofoliu, v-as ruga sa aveti cunostinte despre ce vorbiti. Esti atat de slab in materia de PHOTOSHOP incat nu iti dai seama ca eu nu folosesc BLUR pe lucrari.

PS: Astia cu blur-urile voastre, puneti un blur pe lucrari, text cu drop shadow gradient + bordura transparenta si ati facut avatare, si tot eu am nevoie de tutoriale, veziti de treaba ta prietene.

Mai ai si pagina de facebook cu design, te faci de ras..

Alea sunt lucrari vechi, sunt facute dinainte sa te nasti tu.. Am postat si eu un portofoliu si am pus lucrarile vechi.. Eu ti-am dat un sfat doar.. Nu ai motiv sa te superi, daca nu esti dispus la sugestii mai bine scrii frate: "Nu mai lasati comentarii ca nu vrea opinia voastra" si aia e.

@,

Sunt foarte deschis la sugestii si opinii, dar doar de la cei care au habar despre ce vorbesc si stiu macar sa recunoasca o lucrare care are BLUR si una care nu are. Bafta, pune un avatar nou sa vedem cat de muncit e, daca zici ca alea sunt vechi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.