Jump to content

[C#] Find Binder | Automatic finder [RPG Ilegal]

zL Dark ReturN
 Share

Recommended Posts

Descriere: Da automat [/find] la fiecare 2 minute.

Poze / Video:

Link download: Aici

Alte precizari:

Versiunea 1.0 are bug in cazul in care ai ID 0, se va rezolva probabil in versiunea 1.1;

Nu l-am testat daca functioneaza pe MultiProcces;

Fisierul ".dll" trebuie sa fie in aceeasi locatie cu fisierul ".exe";

Functioneaza daca este jocul in bara, insa mesajele nu sunt ordonate.

Edited by Hatake

http://forum.b-zone.ro/topic/330131-mod-auto-finder-by-jumy/

Csf, n-ai csf.

Ai modificat si tu la 2minute timerul, in rest?

Nici nu stiam de existenta acelui mod. Cum ai citit mai sus, exista o gramada de bindere, da unii tot vor sa fac eu unul sa'l folosească. De asemenea, am primit pe profile feed un request pentru acest program, altfel nu'l făceam.

EDIT: Dupa cum bine vezi si in acel topic, multa lume crede acel program ca fiind keylogger, lăsând o impresie proasta asupra gândului de a downloada acel mod, cat despre ce am făcut in plus la programul meu fata de al aceluia, este faptul ca:

1. Nu e necesara închiderea chatului pentru a trimite comanda;

2. Comanda e trimisa tot la 2 minute, cum au cerut unii;

3. Fata de acel automatic finder, acesta are un sistem mult mai bun. In ce sens? Ei bine, acel mod executa /find 10 chiar daca jucătorul cu id 10 nu exista, deci va fi inutil acel find. Sistemul implementat de mine presupune trecerea treptata de la 0 la 999. In cazul in care nu exista id 0 conectat, acesta trece la 1, apoi daca nici acesta nu e conectat, trece mai departe la 2 si tot asa.

Edited by Hatake

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.