Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

BC Mureş a dat lovitura la Oradea! A câştigat meciul doi al finalei Ligii Naţionale de baschet

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

oradea-mures.jpg?width=815

BC Mureş a restabilit egalitatea în finala Ligii Naţionale de baschet masculin, după ce a câştigat luni seară cu 77-71 pe terenul echipei CSM CSU Oradea. Târgmureşenii nu au mai irosit şansele din primul meci, când bihorenii s-au impus pe final cu 85-79, relansând finala, care se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Mai mult, trupa lui Szaszgaspar Barnabas are şansa de a închide conturile în următoarele două jocuri, programate pe teren propriu.

Cu o excepţie în debutul partidei, BC Mureş a condus la Oradea pe toată durata partidei. În sfertul doi, oaspeţii au condus şi la 14 puncte, scor 25-39 (min. 18). Alhajii Mohammed a fost într-o zi de graţie, el reuşind pe parcursul jocului nu mai puţin de 20 de puncte.

CSM CSU Oradea a revenit de câteva ori în joc, dar nu a avut niciodată forţa să treacă în avantaj. Ultima dată când a contat cu adevărat a fost în minutul 36, când tabela indica 65-67. Din acel moment, gazdele au avut permanent nevoie de două posesii la dispoziţie pentru a restabili măcar egalitatatea. BC Mureş a evoluat foarte matur pe final şi s-a impus cu 77-71.

Am pierdut acest meci pe apărarea din primul sfert, dar au fost şi alţi factori. Am revenit în debutul reprizei a doua, dar am depus un efort foarte mare şi undeva era firesc să plătim pentru acesrt consum. Este 1-1 după jocurile de la Oradea, evident vom merge la Tg. Mureş să câştigăm”, a declarat Crsti Achim, antrenorul CSM CSU Oradea, conform site-ului oficial al grupării.

Am obinut o victorie importantă, Drumul snu s-a încheiat, dar sperăm că reuşim să încheiem acesată serie pe teren propriu”, a susţinut şi Szaszgaspar Barnabas, antrenorul BC Mureş.

Meciul trei al finalei se va desfăşura în 28 mai, la Tg. Mureş.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.