Jump to content

La un pas de istorie! Iaşiul este la o victorie de prima participare europeană din istorie

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

csms-iasi-publimedia-octav-ganea.jpg?wid

Visul de decenii întregi al tuturor suporterilor ieşeni este la un pas să devină realitate. CSMS este la o singură victorie de prima participare europeană din istoria fotbalului ieşean, o victorie la Timişoara, duminică, în ultima etapă a sezonului, urmând să ducă această echipă în istorie. Victoria CFR-ului în faţa Craiovei a făcut ca punctul obţinut de elevii lui Nicolo Napoli în faţa Botoşaniului să devină decisiv în economia luptei pentru locul 7.

După meciul din Copou, jucătorii, împreună cu întreg staff-ul au urmărit la stadion meciul din Gruia, iar la final atmosfera a fost una de entuziasm.

Am urmărit meciul împreună, am fost suporterii CFR-ului şi ne-am bucurat la final pentru acest rezultat. Ne bucurăm că suntem la mâna noastră, totul depinde doar de noi. Batem la Timişoara şi intrăm în istorie”, a declarat preşedintele ieşenilor, Florin Prunea.

Acesta consideră că Iaşiul merită să joace în Europa League şi că doar ghinionul a făcut ca echipa din Copou să nu prindă play-off-ul. „Merităm să terminăm pe locul 7 şi să jucăm în Europa League. Să nu uităm că am ratat de puţin play-off-ul, doar ghinionul ne-a trimis în play-out. ASA şi-a urmărit doar interesul, a intrat în play-off pentru bani. Suntem în faţa unui eveniment unic, este o onoare pentru noi să jucăm cu calificarea în Europa pe masă. Vom da totul pentru a le aduce suporterilor ieşeni această bucurie”, a mai spus Prunea.

Delegaţia ieşeană a plecat în cursul dimineţii spre Bucureşti cu autocarul, iar din Capitală va zbura spre Timişoara, unde se va ajunge în cursul serii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.