Jump to content

Craiova nu mai speră la Europa League: "A depins de noi, dar am pierdut puncte prea uşor"

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

vatajelu.jpg?width=815

CS Universitatea Craiova poate prinde in extremis locul 7 şi calificarea în Europa League, dacă învinge Petrolul, în meciul de duminică, de pe „Extensiv”, iar Iaşiul nu câştigă la Timişoara. Jucătorii Craiovei nu par însă să mai spere însă la îndeplinirea obiectivului, Bogdan Vătăjelu oferind impresia că el şi colegii s-au resemnat înainte de ultima etapă: „Şanse de a juca în Europa am avut, totul a depins de noi, am avut atâtea meciuri la îndemână. Din păcate am pierdut puncte prea uşor şi de aceea ne-am îndepărtat de obiectiv. Ne dorim să câştigăm meciul cu Petrolul, să lăsăm o impresie bună şi să ne mai spălăm din păcate. Din nefericire, acum depindem de alţii nu doar de noi. Important ar fi fost să ne calificăm, chiar dacă am fi jucat în acele meciuri cu juniori. Am pierdut prea multe puncte, în special în deplasări în acest play-out“, a declarat fundaşul stânga al Craiovei.

Antrenorul Daniel Mogoşanu încearcă să-şi mobilizeze jucătorii pentru o ultimă impresie bună, chiar dacă şansele sunt minime pentru a prinde locul 7. „Mai avem şanse să ne atingem obiectivul şi vom lupta. Pentru acest ultim joc ne confruntăm cu o situaţie delicată, avem mulţi absenţi, dar voi căuta să alcătuiesc un 11 competitiv care să aducă punctele. Nu voi schimba sistemul de joc, voi găsi soluţii pentru a suplini lipsurile. Am speranţa că jucătorii pe care-i am apţi, alături de copiii care s-au antrenat în această perioadă cu noi, să aducă punctele. Iar atât timp cât mai sunt şanse matematice să ne îndeplinim obiectivul, le vom juca. Nu ştiu ce va fi după această partidă, eu încerc să-mi fac meseria până la capăt “ a declarat Daniel Mogoşanu.

Tehnicianul se confruntă însă cu mari probleme de lot pentru partida din ultima etapă, nu mai puţin de 8 jucători fiind indisponibili: Dumitraş, Achim, Acka, Kay, Madson, Bancu, Nuno Rocha şi Ivan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.