Jump to content

Prima reacţie a lui Nicolo Napoli după calificarea istorică în Europa League

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

7349689-mediafax-foto-liviu-chirica.jpg?

CSMS Iaşi a învins duminică la Timişoara cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă la două goluri diferenţă şi a terminat play-out-ul pe primul loc. În urma acestui succes, CSMS Iaşi va juca în preliminariile Europa League, în cazul în care Dinamo nu va primi drept de participare în cupele europene.

AC Poli Timişoara a condus cu 2-0 pe CSMS Iaşi prin golurile marcate de Mailat şi Nymeli, însă echipa antrenată de Nicolo Napoli a revenit şi a câştigat meciul cu scorul de 3-2, prin reuşitele semnate de Golubovici, Cristea şi Piccioni. În urma acestui rezultat, CSMS Iaşi va juca în preliminariile Europa League.

"La pauză am vorbit cu băieţii în vestiar, i-am încurajat, le-am spus că putem câştiga meciul. Timişoara a jucat foarte bine. Nu ştiu ce se va întâmpla la echipă. Voi reveni la echipă când începem pregătirile şi vom vedea ce se va întâmpla. Probabil vom transfera şi ceva jucători. Îi felicit pe toţi jucătorii mei pentru această victorie prin care am câştigat play-outul"., a declarat la Dolce Sport Nicolo Napoli, antrenorul echipei CSMS Iaşi.

"E un moment deosebit pentru noi, o calificare extraordinară. Suntem epuizaţi. Am revenit după 0-2. Încă nu realizăm că am reuşit o calificare în Europa League. E final de sezon, s-a văzut oboseala, dar s-a văzut că avem un grup unit şi am revenit. Eu mi-aş dori să rămân, mă simt fantastic aici. Domnul Napoli are un mare merit, noi ne dorim ca dânsul să rămână., a declarat Andrei Cristea pentru DolceSport.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.