Jump to content

[Portofoliu] Dragon (Former Twinkle/Chaos)

Dragon
 Share

Recommended Posts

Mai ai de lucrat destul de mult, parerea mea, urmeaza niste turoriale pentru font / blur, incearca sa adaugi niste Hue Saturation in combinatie cu blur ( recomand un blur mai slab pentru cele mai inchise ).

ayyy lmao

// Hai să te lămuresc:

• nu mă interesează ce efecte se folosesc pe comunitatea asta
  • mi-am dezvoltat propriul stil și încă evoluez, când voi stagna, atunci mi-l voi schimba
  • nu există tutoriale pentru fonturi
  • fonturile pe care le utiliezez au legătură mai mereu cu tema folosită
  • Hue/Saturation? wut?!
  • blur tutorial? lol
Edited by Dragon

Nu cred ca l-am gasit pe cel mai bun, dar eu nu folosesc dupa youtube, eu folosesc cum mi se pare mie mai Ok, te poti uita peste portofoliul meu daca doresti ...

#portofoliul meu: http://forum.b-zone.ro/topic/342083-portofoliu-darky/

#tutorial blur + effecte ( nu prea multe ):

#tutorial blur #2:

Eu nu folosesc ceva din aceste tutoriale, dar sper sa prinzi si tu ceva.

Si ma refeream la lucrarile de pe prima pagina, ai mai evoluat de atunci si pana acum, gg.

Nu există nimic în portofoliul tău sau în aceste *tutoriale ce m-ar putea ajuta.

Edited by Dragon

@, Haettenschweiler și DS Narrow.

// Motivul pentru care sunt destul de inactiv în secțiunea Requests este că majoritatea cererilor sunt însoțite de niște imagini LQ.

Edited by Dragon

La mine în portofoliu, ai venit și ai spus că ești printre singurii din comunitate care știe să aplice nu știu de care efect.

Nu m-a deranjat faptul că ți-ai spus opinia față de portofoliul meu, care da, nu este strălucit, dar m-a deranjat că te dai așa încrezut.

Dacă stau să mă gândesc, în afară de avatare, nu șitiți altceva. Dacă te pun ceva mai complex fac pariu cu tine că nu faci.

ON: De ce te crezi marele Designer când ai stroke pe text, luminozitatea de te dor ochii și acel border?

OK, gusturile nu se discută, dar repet a 10-a oară, dacă altceva nu știi, nu te da smardoi.

La mine în portofoliu, ai venit și ai spus că ești printre singurii din comunitate care știe să aplice nu știu de care efect.

Nu m-a deranjat faptul că ți-ai spus opinia față de portofoliul meu, care da, nu este strălucit, dar m-a deranjat că te dai așa încrezut.

Dacă stau să mă gândesc, în afară de avatare, nu șitiți altceva. Dacă te pun ceva mai complex fac pariu cu tine că nu faci.

ON: De ce te crezi marele Designer când ai stroke pe text, luminozitatea de te dor ochii și acel border?

OK, gusturile nu se discută, dar repet a 10-a oară, dacă altceva nu știi, nu te da smardoi.

De surse de lumină, pattern-uri, brush-uri, smudge, adjustări culoare ai auzit?

Există foarte multe lucruri care arată bine pe dimensiuni mici, trebuie doar să știi să le folosești!

//

Spre de deosebire de tine, eu mi-am realizat propriile watermark-uri.

Nu am spus niciodată că sunt un Designer - termen pe care tu nu îl înțelegi -.

Sunt un Avatar Maker!

Vorbești de luminozitate, dar majoritatea avatarelor de pe acest forum și inclusiv din portofoliul tău NU au nici măcar o SURSĂ DE LUMINĂ și sunt mult mai *luminoase* decât cele expuse în portofoliul meu.

Din nou, spre deosebire de tine, eu nu mai am nimic de lucrat la text - că mai dau fail uneori, este altceva-.

Din cele 4 portofolii pe care le-ai deschis, toate lucrările arată de parcă ar fi făcute de un începător.

http://forum.b-zone.ro/topic/342448-portofoliu-diswy/

Tot ce faci tu este să adaugi un simplu blur (ȘI NICI ĂLA NU ARATĂ BINE)!

cya

nu sunt prea mare fan al avatarelor tale.. la o prima vedere imi par cam 'crispy' :))

desi vad si unele care imi plac, precum:

dragonus.pngsoulstealer.png

imi place textul de la asta cu verde, cat si de la asta cu assassin's creed

assas2.png

desi in rest avatarul arata cam aiurea.. textul e fain doe

e o chestie de gust.. personal nu apreciez sharpnessul asta ridicat.. nu critic felul in care le-ai lucrat, vorbesc doar despre rezultatul final si cum arata

de exemplu asta avea mai mult potential, si chiar si asa, arata destul de bine

206.png

insa apar anumite 'artefacte'.. le poti vedea langa far, dar si pe langa dunga aia neagra si parbriz.. personal astea sunt niste 'turn-off'-uri atunci cand vezi o imagine, si eu fug de ele cat pot de repede cat sa nu ma prinda din urma :)) tind sa apara cand imaginea e prea sharp..

anyway.. per total, exista potential :)) e loc si de mai bine, mereu e. keep it up!

Multumesc frumos pentru acest avatar, in continuare ma uimesti cu lucrarile tale.

Te pwp bossule!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.