Al Kapone Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 frumos chiar imi place +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 (edited) Probleme la text, cam mari. Și eu sunt la fel. Redimensionarea îmi place. Border-ul, încearcă să-l pui pe negru, 1 px și centre, ok? Nu prea dă bine cu alb și nu știu câți îl folosesc. Edited December 6, 2016 by Machia Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 (edited) @, textele le pun după bunul plac al celui care-mi cere să îi fac un avatar/logo/semnătură. Borderele pe negru sunt cele mai urâte, dau senzaţia de "gol" dacă pui un avatar la profil. Edited December 6, 2016 by Victory oRoxii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 (edited) Aham. Se poate și mai bine, nu după placul fiecăruia. Dacă ar fi să te iei după fiecare, un simplu text, un blur și o pune pe forum. Revenind. Textul secundar, niciodată deasupra textului principal. Cel mai bine ca acest text secundar să fie pus sub cel principal pe soft light, 80%, pe undeva la mijlocul celui principal. Cum am eu la avatar. Border-ul alb de multe ori deranjează sau nu dă bine pe lucrare, de asta spuneam de negru. Edited December 6, 2016 by Machia Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 (edited) Creaţii noi: Avatars: Altele: Edited December 8, 2016 by Victory oRoxii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENZO PDB Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Ador creatiile tale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 10, 2016 Author Share Posted December 10, 2016 Creaţii noi! Avatars: Altele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 Creaţii noi! Avatars: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamakh Rocker Nespalat Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Ai facut avatare cu Clinton :3 Mai fa si cu nenea din imagine xD On: Mai cauta alte fonturi principale si lasa stroke-ul ala alb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 16, 2016 Author Share Posted December 16, 2016 Creaţii noi Avatars: Gif: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgee29 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Foarte frumoase lucrarile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Interesante lucrari, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 Creaţii noi: Avatars: Altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaFaker Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Pentru un începător lucrezi bine numai că ai o mică problemă la integrarea textului în imagine , nu orice font , orice culoare se potrivesc la un background iar la acest lucru mai ai de lucrat , nu vreau să iei aceaste cuvinte ca pe niște criticii sunt doar ideii constructive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 5. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Nu s-a mai postat in acest portofoliu mai mult de 7 zile. Pentru redeschiderea topicului, contacteaza un designer. Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Redeshis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted May 3, 2021 Author Share Posted May 3, 2021 (edited) Din 2016 n-am mai postat, wow! După atâția ani, n-am renunțat la pasiunea față de Photoshop! Ba chiar, am exersat și m-am dezvoltat pe mai multe ramuri (digital drawing, lightroom, logo creation, etc). Aici sunt câteva poze realizate cu telefonul + lentilă micro (150x250 - dacă vreți ceva avatar de aici, feel free to take them) Pozele de mai sus fac parte dintr-o temă pentru facultate. Le-am micșorat dimensiunile pentru a nu sta 5 ore la upload. Acesta este Feliuță, protagonistul paginii "Studenție pe felie" - de pe Facebook. Aici sunt niște creații realizate cu tableta grafică în Manga Studio 5. Mai am mult de lucru pe partea aceasta, nu am talent "natural", ci învăț din tutoriale! O tentativă de inGamePhotography (For Honor) și editat puțin în Photoshop și Lightroom. Aceste stickere sunt realizate în Illustrator pentru research lab-ul din care fac parte Logo-ul pentru B-Olympics, Spring 2021. Niște tentative pentru B-Olympics, Spring 2021. Nu știu dacă sunt variantele finale. Cam atât, momentan. Vreau să vă distribui faptul că din simplele avatare cu blur de pe acest forum (dați la pagina 1 să vedeți de unde am plecat), am reușit să îmi dezvolt skill-urile și nu m-am rezumat doar la image editing. Sper ca portofoliul meu să fie o inspirație pentru alte persoane și sper că veți lupta pentru ceea ce vă place! Eu sunt într-un proces continuu de învățare, așa că aștept feedback! Edited May 3, 2021 by oRoxii S4F 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karther Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Avatarul cu zacuscă m-a convins să-ți dau +1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 Imi place cum lucrezi si ai niste lucrari chiar excelente, mult succes in continuare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hawkeye Posted May 4, 2021 Share Posted May 4, 2021 (edited) Frumoase lucrari, faci o treaba foarte buna. Edited May 4, 2021 by .Hawkeye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted May 5, 2021 Author Share Posted May 5, 2021 Avatare noi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasna Florin Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Destul de frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted May 9, 2021 Author Share Posted May 9, 2021 Creații noi! 09.05.2021 Asta e o temă la Design Grafic și de Interfețe, un joculeț pentru telefon. Primele 5 imagini sunt cadre din diferite momente ale jocului (Welcome Screen; Login; Character Creation; Game Creation (What a peaceful day...); Prezentarea unor situații - Iulius fiind în prim plan dacă l-am alege pe el protagonist, mai jos sunt alți protagoniști) Protagoniștii și diferite outfits Programe folosite: Photoshop și Xd Infografic 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Din 2016 pana acum e o mare diferența de arta sa zicem asa, lucrări foarte frumoase, unele chiar simple dar care arată foarte frumos și bine muncit. Felicitari, +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uF Rox Posted May 14, 2021 Author Share Posted May 14, 2021 (edited) Avatare: Altele: Edited May 14, 2021 by oRoxii S4F 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts