Jump to content

OFICIAL | Primul transfer făcut de Guardiola la Manchester City! 25 de milioane de euro pentru Gundogan!

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

gundogan-city.jpg?width=815

Manchester City a anunţat oficial în această dimineaţă transferul lui Ilkay Gundogan, de la Borussia Dortmund.

În vârstă de 25 de ani, Gundogan are 14 selecţii în naţionala Germaniei, însă va rata turneul final al Euro 2016 din cauza unei accidentări. Gundogan şi-a început cariera la VfL Bochum, iar în ultimele cinci sezoane a evoluat la Borussia Dortmund.

Manchester City va plăti aproximativ 25 de milioane de euro pentru mijlocaşul defensiv, care a semnat un contract pe patru sezoane.

Transferul a fost confirmat inclusiv de Gundogan, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare.

"Perioada petrecută de mine la Dortmund s-a încheiat după cinci ani plini de succese. Am sărbătorit împreună multe victorii şi am rămas uniţi după înfrângeri. Mulţumiri speciale pentru antrenorii mei de la BVB, Jurgen Klopp şi Thomas Tuchel. M-am simţit extraordinar alături de ei şi am progresat ca jucător până la nivel internaţional [...] Am ales această mutare pentru oportunitatea imensă de a lucra cu Pep Guardiola şi a juca la Manchester City. Guardiola m-a întrebat dacă vreau să merg la Manchester şi m-a convins cu filosofia sa. Cred că este pasul potrivit pentru mine în acest moment", a scris mijlocaşul german în mesajul său de adio pentru fanii Borussiei.

Edited by TG Silviu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.