Jump to content

Problemă Imgur.Com şi postimg.org

KING Versace

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:De fiecare dată când încerc să încarc o poză pe internet, pe imgur.com, poza se încarcă până la 80%, cam aşa ceva, şi după se opreşte şi nu se mai încarcă, rămâne la fel mereu....problema asta am mai avut-o, dar nu am rezolvat-o, însa într-o zi am încercat încă o dată să încarc o imagine şi a mers , dar chiar nu ştiu ce să fac....
Screenshot (în caz că este necesar):Aş pune, dar daca nu pot încărca o imagine pe internet....
Alte precizări: Vă mulţumesc !

Am reinstalat Chrome-ul, dar ce nu e clar cand spun ca nici pe postimg.org nu pot sa incarc poze ?

Am observat ca nici avatarul de forum nu mai pot sa il schimb, sa fie din cauza conexiunii de la internet ?

Am reinstalat Chrome-ul, dar ce nu e clar cand spun ca nici pe postimg.org nu pot sa incarc poze ?

Am observat ca nici avatarul de forum nu mai pot sa il schimb, sa fie din cauza conexiunii de la internet ?

Dacă iti cade netul în timp ce îți pui poză la avatar, da. Du-te la un alt wifi sau cu netul de pe cartelă si încearcă.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.