Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Muguruza, primele cuvinte din postura de câştigătoare de Mare Şlem: "E un sentiment inegalabil.

South Silviu.
 Share

Recommended Posts

noname.jpg?width=815

Garbine Muguruza (locul 4 WTA) a câştigat trofeul la Roland Garros, după ce a trecut în finala de liderul mondial Serena Williams, scor 7-5, 6-4 şi a declarat la finalul partidei că este cea mai frumoasă victorie din toată cariera.

Garbine Muguruza este prima jucătoarea din Spania, care triumfă la Internaţionalele Franţei, după o pauză de 28 ani. Pe zgura de la French Open, s-au mai impus Arantxa Sanchez Vicario şi Conchita Martinez. Totodată, Roland Garros este şi turneul favorit pentru Rafael Nadal, care a câştigat de 9 ori în capitala Franţei.

Sunt foarte fericită că am câştigat aici, am jucat cu cea mai bună jucătoare a lumii, e un sentiment inegalabil. Serena e o mare campioană, a fost senzaţională azi, a jucat fantastic pe parcursul întregului turneu. E o mare campioană, repet!

Pentru noi, spaniolii, acest turneu înseamnă foarte mult. Rafael Nadal a câştigat de nouă ori aici. Sunt foarte mândră că mi-am înscris şi eu numele pe acest trofeu. Mulţumesc tuturor fanilor din Spania care au venit aici să mă susţină”, a declarat Garbine Muguruza după câştigarea primului titlu de Mare Şlem din carieră.

La doar a şasea finală din carieră, Muguruza a devenit cea mai tânără campioană într-un turneu de Mare Şlem, după ce Victoria Azarenka a câştigat Australian Open în 2012.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.