Jump to content

[B-Zone Battle] JaSSeM vs Pain

baCiu
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Jass allias Mirificul barzaun

Numele celui provocat : PainGOW

Tema luptei : http://hazardgfx.tumblr.com/post/130635640058/imposingtrends-alee-rose-imposingtrends

Dimensiuni ( maxima/ minima ): 150x300

Deadline time posting : DESTULE Ore

Edited by Lance ZEW

Nu e greu sa-ti dai seama care a cui e.
V1 a folosit un text destul de "fancy" cu o culoare aprinsa, imaginea fiind alb negru, ceea ce nu este prea bine pentru ca imi fura ochii de la poza.

V2 cred ca a folosit un color look-up, arata destul de bine, totusi cu acel pattern ai stricat-o.

Votez 1

Nu e greu sa-ti dai seama care a cui e.

V1 a folosit un text destul de "fancy" cu o culoare aprinsa, imaginea fiind alb negru, ceea ce nu este prea bine pentru ca imi fura ochii de la poza.

V2 cred ca a folosit un color look-up, arata destul de bine, totusi cu acel pattern ai stricat-o.

Votez 1

Consider ca nu mai este nimic de adaugat, totul a fost deja spus de catre ceilalti membrii, aceelasi argument il pot aduce si eu dar consider ca daca nu s-ar fi adaugat acel pattern aiurea lucrarile ar fi in balanta, dar votul meu va merge catre lucrarea V1.

// V1

Edited by RW RaresT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.