Jump to content

Explicaţiile lui Iordănescu după eliminarea României

Wizzle
 Share

Recommended Posts

anghel-iordanescu-mediafax-foto.jpg?widt

România a fost învinsă de Albania, scor 0-1, şi a fost eliminată de la Euro 2016, de pe locul 4 din Grupa A. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sadiku, în minutul 43, după ce a profitat de o serie de gafe defensive, ce au culminat cu ieşirea greşită a lui Tătăruşanu.

Imediat după meci, selecţionerul Anghel Iordănescu a avut un discurs greu de înţeles, în care a vorbit despre imensele progrese făcute de Albania în fotbalul mondial şi de faptul că România s-a autodepăşit prin calificarea în grupele Euro 2016. "Nu ne reproşăm nimic", spune Iordănescu, înainte să precizeze că singurul lucru care l-a nemulţumit a fost rezultatul.

"Chiar nu ne reproşăm nimic! Regretăm rezultatul, normal... O înfrângere este o înfrângere, venită în faţa Albaniei, care are 21 de jucători care activează în străinătate. Au fost foarte multe momente în care echipa noastră a contrloat jocul. Ne reproşăm că am primit din nou un gol parabil, venit într-un moment în care jocul nu era în favoarea noastră. Am făcut o greşeală în flancul stâng, iar golul a căzut în minutul 44...

În repriza a doua am încercat să revenim în joc şi am împins mult jocul în jumătatea adversă. Dacă e să ne reproşăm ceva, e că nu am marcat. Nu pot să fiu supărat pe jucătorii noştri. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt!

Nu ne cade bine în niciun caz o înfrângere în faţa Albaniei, dar nu proviţi echipa asta ca pe vremea lui Gicu Dobrin sau a lui Florea Dumitrache.

Sunt jucători care evoluează în competiţii puternice şi, realist, pentru noi a fost o performanţă că am ajuns aici.

Am mai explicat situaţia lui Lucică Sânmărtean: este la o vârstă, are 36 de ani, la care e mai greu să înceapă meciurile titular. Nu mai este la prima tinereţe. Ne-a lipsit contretizarea, finalizarea.

Dacă aveam feeling la finalizare, poate puteam să marcăm", a declarat Anghel Iordănescu la Dolce Sport, imediat după meci.

Echipă Meciuri Vict. Egaluri Înfr. Golav. Pct. 1 Franţa 3 2 1 0 3 7 2 Elveţia 3 1 2 0 1 5 3 Albania 3 1 0 2 -2 3 4 România 3 0 1 2 -2 1

Sursa

Eh, eu îl lăsam pe Sânmărtean la toate meciurile...

Mdea, echipă slabă, ce să zic...

Veţi fi sancţionaţi cu un avertisment verbal pentru postarea unui comentariu ce conţine mai puţin de 10 cuvinte.

Duceți-vă-n plm ca sunteți degeaba.. N-ai cu cine, un jucător in străinătate e de la 20 milioane in sus un roman nu atinge 10 milioane.. Ca na e roman.. Nu sunt eu mare microbist dar pana nu aduce jucători cu devotament, n-au ce face aduc "vip-uri" care suferă de e.. Au scăpat ai ei la "asfalt" csf.. Păcat ca si-au luato urat in toate 3 meciuri, si unii din B cred ca făceau mai multa treaba daca isi doreau cu adevarat sa se califice dar pentru ei e doar o afacere si-au luat banii si-au plecat.. Păcat.

Vei fi sancţionat cu un punct warn pentru limbajul folosit.

Atunci să-mi bag pla in toti mortii matii de laba infect fără viata sociala, baga-mi-as pla-n mata pana fac bataturi la coaie. Măcar sa iau ceva calumea nu un cacat de warn

Si acum te simti implinit ca ai dat dovada de om salbatic? Te simti mai superior ca ai folosit cuvinte vulgare?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.