Jump to content

BUG Tunning

420dRE

Recommended Posts

•Nick-ul tau: TheRuffRyder

•Descrierea bugului: Eu iau masina de la rentcar si dupa ce o tunez la tunning dau F sa ies din tunning si in loc sa ies cobor din masina... si masina ramane acolo... Sper sa-l puteti face, mersi!

•ScreenShot(s): nu pot sa fac SS ca dispare pur si simplu trebuie filmare, dar nu am program..

Pai eu din cate stiu nu trebuie sa dai F ca sa iesi din tunning.Si in momentul in care esti in tunning nu mai da F. La mine nu e nevoie sa dau F ca sa ies din tuning, pur si simplu apas Enter ca sa inchid alea dupa care se deschide automat trapa aia si ies din tunning.

Acesta nu cred ca este un BUG din script deci nu cred ca-l poate rezolva RazR.

pai ori F ori ENTER tot aia e..:) ia o masina de la rentcar LV sa vezi.. faza e ca nu face mereu.. :) Cand apas F cand se deschide trapa.. iese din masina.. si masina dispare.. :))

Incearca sa nu mai apesi F ..F in general e pentru a intra/iesi dintr-un vehicul ..apasa Enter majoritatea playerilor asa fac ..

si mie mi se intampla cand am o masina rent...ca sa iti recuperezi masina , te duci la rent car lv , dai /unrentcar intri din nou in ea si gata ai masina inapoi dar nemodificata..nasol e ca tre sa dai inca 7-8k

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.