GXX Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Nick: Inf1n1ty Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu mai stiu, a fost acum mai mult de o luna. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Asemanatoare cu ce am eu la profil sau cu Rapperi ( Cedry2k, Kazi Ploae sau DragonuAK47 ). Text: Inf1n1ty Dimensiuni: 150x250. Alte precizari: +5 cea mai frumoasa creatie Nick:Inf1n1ty Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu mai stiu, a fost acum mai mult de o luna. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Mafie / War-uri, asemanator cu asta: sau cu asta: Text: Inf1n1ty Dimensiuni: 400x200 Alte precizari: +5 cea mai frumoasa creatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZIE Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Nu ai minim 50 de posturi. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts