Jump to content

Server Updates.

zL Nicolas

Recommended Posts

Salut B-zone am deschis acest topic pentru a vă exprima părerile despre ultimul update acela cu skinurile ,, Comanda /clothes nu mai oferă posibilitatea de a alege orice skin gratuit, ea fiind acum doar o comandă alternativă pentru /skins. Prin urmare, membrii facţiunilor îşi vor putea schimba skin-urile tot din /skins fie dintr-un magazin de haine, fie din casele lor.Skin-urile afişate de /skins se împart în 3 categorii de preţ. Membrii facţiunilor vor putea purta un astfel de skin de "civil" doar dacă acest skin face parte din categoria cea mai scumpă. Un skin care face parte din categoria de preţ mediu sau mic va putea fi cumpărat în continuare, însă va putea fi purtat doar dacă jucătorul este civil.,, voi ce părere aveti? Credeti că va aduce un + comunitații sau un - deoarece am văzut foarte, foarte multe păreri, dar multe dintre ele fiind si negative, deoarece playeri s-au văitat că prețurile Skinurilor sunt foarte mari, dacă stăm să ne gândim multe skinuri care sunt acum 1,090,000$ nu puteai să le iei. După părerea mea eu zic că acest update este bun într-o oarecare măsură, bineînteles playerii cu Nivel mare nu or să se lase, dar playeri care își vor înregistra un cont pe cele 4 servere ale comunității și se vor duce la un Binco, cred că nu vor mai juca văzând că un skin costă bani.

Aici avem o poză cu, opt skinuri din cele care au pretul maxim (1,090,000$), și care nu puteai să le ai înainte de update.

Skins_Update.png

Este un update foarte reusit. Am vazut vreo 382 de comentari pe pagina de facebook a celor de la B-zone, in care copilas de 12-13 anii se plangeau ca sunt foarte scumpe skin-urile. Sa fim serios. Cand staff-ul a bagat cu +50% castig la job-uri ati fost fericiti. Acum ca a bagat aceste skin-uri de max 1.09kk faceti figuri. Nu aveti de cat sa va lasati. Mai scapa comunitatea de copilasi frustratii. Eu i-am tirmis la BoBo 3 PM-uri in care ii spuneam ca vreau sa cumpar un skin, stiind ca inainte se vindeau la 6kk. Asa ca nu mai suferiti. Daca nu vreti sa cumparati un skin ramaneti cu cel pe care il aveti. Iar incepatori cand se inregistreaza pe server pot sa ramana cu skin-ul acela pana cand vor avea bani de unul. Se castiga foarte bine la job-uri, in cateva ore isi pot cumpara skin-ul dorit.

Este un update foarte reusit. Am vazut vreo 382 de comentari pe pagina de facebook a celor de la B-zone, in care copilas de 12-13 anii se plangeau ca sunt foarte scumpe skin-urile. Sa fim serios. Cand staff-ul a bagat cu +50% castig la job-uri ati fost fericiti. Acum ca a bagat aceste skin-uri de max 1.09kk faceti figuri. Nu aveti de cat sa va lasati. Mai scapa comunitatea de copilasi frustratii. Eu i-am tirmis la BoBo 3 PM-uri in care ii spuneam ca vreau sa cumpar un skin, stiind ca inainte se vindeau la 6kk. Asa ca nu mai suferiti. Daca nu vreti sa cumparati un skin ramaneti cu cel pe care il aveti. Iar incepatori cand se inregistreaza pe server pot sa ramana cu skin-ul acela pana cand vor avea bani de unul. Se castiga foarte bine la job-uri, in cateva ore isi pot cumpara skin-ul dorit.

De ce vorbesti la plurar? Eu nu am facut figurii, si eu sunt de acord cu acest Update. Nu am deschis acest topic pentru proteste ca nu sunt de acord cu acest update, l-am deshis doar sa vedem parerile fiecaruia, nu sa iasa o cearta.

Eu consider din punctul meu de vedere pentru cei care au bani pot sa-si cumpere pentru cei care n-au sa rabde.

Prin simplul fapt ca nu esti mai smecher daca ai un skin mai frumos sau ceva de genul toti suntem egali cum s-ar zice nu ca unu este cu un skin de 1kk iar altu are skinul de inceput conteaza comportamentul lui.

Mie îmi convine acest update, dau mai mulți bani pe un skin, dar îl țin până intru într-o facțiune. Oricum skin-urile cu preț mic nu sunt așa scumpe. Mai bine așa, înainte dădeai doar bani pe intrare.

Era bine sa poata cumpara acele skinuri de 1kk doar playerii cu o vechime de 2-3 ani+ pe server sau orice alt criteriu care sa evidentieze experienta acestuia. Acum toti neauzitii si post hunterii au skinuri care unii playeri au investit mult mai mult pentru ele.

Si totusi, va plangeti de actualul pret :| mai da-va-npuii mei de praduitori. Vreti tot pe degeaba daca s-ar putea, insa nu va dati seama ca daca ati avea totul ati da uninstall la samp dupa 3 zile maxim. Nu ca ar fi ceva rau in acest lucru, insa daca vrei sa te poti bucura de un joc trebuie sa-l joci.

Hmm.... update-ul este unul reusit zic eu.... skinurile de 1kk inainte se cumpara cu GOLD ( bani reali) sau 6kk ( in prezent sunt 1KK, adica 5kk REDUCERE).

1. Skinurile de 20K sa fim seriosi accesibile la 95 % din playerii de pe B-zone..

2. Skinurile de 200k -> discutabil....

3. Skinurile de 1KK o parere OK si eu am skin cumparat, sincer e o metoda de a scoate banii de pe server destul de OK...

Sunt unele skinuri " amuzante", mai faci o poza caterinca cu ceilalti etc..

Ex:

gz5z5t9.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.