Struki Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Salut, deci am o problemă. Am spus să-mi deschid un server de tip arenă, ok, toate bune și frumoase, am instalat sourcemod, metamod și după am pus folderele modului cum îmi era indicat. Am dat restart la server, am intrat pe el și nimic, nu se încărcase modul. Întrebarea mea este dacă trebuie să mai configurez ceva, setări, chiar nu știu, vă pot da datele de la filezilla și să mă ajutați voi. Mulțumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Nu stiu daca e la fel ca pe 1.6, dar cred ca ai avea nevoie de une game panel online. Ai acces la el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struki Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 @@Hatake, Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Poate nu sunt bune acele fisiere. Încearcă un alt gamemode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Ai avut suficient timp sa postezi alte aspecte. Consider ca se poate da T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts