Sly Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am intrebat pe server daca de exemplu fac eu un alt account si imi dau referal pe accountul principal si stau pe /sleep de pe alt pc cu al doilea account ca sa iau bonusurile pe account principal si mi s-a zis ca este ok si ca nu se sanctioneaza.Screenshot (în caz că este necesar): daca trebuie pun si ss.. Alte precizări: Voiam sa ma asigur de chestia asta ca sa stiu daca o fac sau nu pentru ca aici http://forum.b-zone.ro/topic/115858-sistem-de-referrals-referrals-system/scrie ca " Nu incercati sa faceti conturi clona deoarece totul ramane in istoric si la un moment dat tot veti fi prinsi " . Si voiam sa stiu cum a ramas regula. Pot sa fac eu un alt account si sa stau pe el pe alt pc cu referal la account principal sau nu? Daca am fost confuz iertati-ma dar nu prea stiam cum sa pun problema. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BalkaToN Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 @@Sly, e permis. Acela este un topic mai vechi. Citește regulamentul serverului, b-zone.ro/rules pentru a fi la curent cu aceste lucruri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mix. ZEW Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Poti sa faci chestia asta cu /sleep sau cum vrei bonusurile le primesti pe contul principal doar daca ai dat /buylevel pe cel secundar si trebuie sa-te duci pe RPG si sa apesi pe un buton sa-le iei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ai primit răspunsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.