Jump to content

[B-Zone Battle] Refresh. vs RaresT

Refresh
 Share

Recommended Posts

E cam prea blurata prima versiune, si acel text secundar nu isi are rostul si nu este incadrat bine in colt.

Votez a doua versiune, mi se pare ca ai pus si un brush rosu pe acolo, oricum arata bine lucrarea.

Vote - V2

Vote - V2

Voturi ANULATE - toate voturile trebuie sa vina alaturi de un argument!

Prima varianta nu este foarte stralucita, iar acel text nu are loc in respectiva lucrare. Este prea " alb ", prea sters, este si putin monocolor s.a.md. A folosit o rama destul de finuta si draguta. Felicitari! A doua varianta este destul de ok, simpla, a pus claritatea pe primul lor, iar redimensionarea si pozitionarea leopardului sunt destul de reusite. Strica acele brush-uri. Sunt prea vizibile si nu cred ca se potrivesc cu leopardul sau in general cu acel stock. Votez a doua varianta (V2). Succes!

Din punctul meu de vedere, intr-o astfel de fotografie, exista anumite puncte "cheie". Consider ca trebuie evidentiat intr-o masura potrivita, frumusetea animalului respectiv, dar si ochii acestuia ce joaca un rol destul de important in captarea atentiei. In prima varianta, nu vad aceste elemente, ba chiar opusul, animalul este neaccentuat, la fel ca tot fundalul, deci nu exista un anumit lucru care sa-ti capteze atentia, iar aceasta este redirectionata spre acea nuanta de galben mai proeminenta (stiti voi care). In a doua varianta, vad ca s-a folosit destul de bine redimensionarea, iar efectele sunt placute si nu strica caracterul original al imaginii. Votez cea de-a 2-a varianta.

la v1 s-a folosit prea mult blur si prea mult curves/exposure, iar text-ul ala, bleah..

la v2 este un blur decent, acel brush este frumos aranjat, border frumos...

//v2

Stop vot!

V1 - Refresh (0 voturi)
V2 - RaresT (7 voturi consecutive)

Castigator: RaresT. Multumesc pentru solicitare.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.