Captain Bloo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Age of Mythology păstrează elementele cunoscute, populare în jocurile Age of Empires anterioare. Minuni, prime pentru civilizaţii, arbori tehnologici, sporirea resurselor, construirea imperiilor, şi armate uriaşe ciocnindu-se pe câmpurile de luptă, toate acestea reprezintă sufletul jocului. În acelaşi timp, un număr de opţiuni complet noi sunt introduse, transformând totul într-o experienţă energică şi originală: Age of Mythology conţine o campanie singleplayer cu 36 de scenarii, creată de aceeaşi echipă care în anul 2000 a primit premiul Academy of Interactive Arts and Sciences pentru dezvoltarea poveştii şi personajelor. Campania permite jucătorilor să ia parte la o poveste eroică mitologică, inspirată de o serie de legende populare. Jucătorul îşi va ghida forţele peste tot, de la asediul asupra Troiei, la piramidele din Egipt, la munţii acoperiţi de zăpadă din Nord, şi până la lumea subterană de legendă. pe măsură ce se progresează în campania singleplayer, părţi ale poveştii sunt prezentate folosind interludii cu secvenţe cinematice, conţinând actualele elemente ale jocului ( şi mediile în care se joacă). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RareS4Jb Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 (edited) am jucat,dar din apcate age of mythology titans are un gameplay foarte scurt Edited August 1, 2010 by RareS4Jb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerseY Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 acum vreo 5 ani jucam jocul asta cam non stop nu ma plictiseam niciodata este super din punctul meu de vedere , are si un story foarte reusit il recomand chiar daca este mai vechi o sa va placa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 si mie imi place f mult age of mythology mereu jucam cand eram mai mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Ramsey Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 L-am jucat akm cv timp,si mi-a placut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cozma Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 L-am jucat si eu , AOM simplu l-am terminat de vreo 3-4 ori , iar Titans o singura data ( chiar daca are gameplay-ul scurt , e foarte greu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Interesant jocul si monstru ala ce ii o sa ma documentez mai mult in privinta jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pingu Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 l-am jucat dar devine plictisitor in timp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 L-am jucat si eu . este dragut . Cand nu ai ce sa te joci de plictiseala merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
akey Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts