Jump to content

[B-Zone Battle] Paynne vs RaresT

Chamakh Rocker Nespalat
 Share

Recommended Posts

Accept, iti astept lucrarea impreuna cu .psd-ul ei, intr-un PM.

Edited by Cristina
Modificare raspuns

Start vot!

ATENTIE: Votul trebuie sa vina insotit de un argument solid, in caz contrar votul se va considera drept anulat.

Iti urez mult succes!

V1 V2

L4mf58H.jpggirl.png

Votez a doua varianta (V2). Nu ai gresit cu acele unghiuri (resurse, texturi sau cum sa le numesc) din coltul stang? Le-ai pus peste border si nu cred ca arata bine. Textul este putin trist si prea galben pentru acest stock. Nu s-a cerut acel text si l-ai adaugat de la tine. Aici pot spune ca te-ai facut remarcat si ti-ai aranjat " teritoriul ". Intelegi ce vreau sa zic. Acum nici dimensiunea nu s-a respectat. Sunt putin prea " critic " si imi bag nasul unde nu trebuie. In fine. Prima varianta are un brush pozitionat gresit si sunt singur ca nu ma insel. Trebuie sa-l pozitionezi undeva pe fese si sa-l lasi cu size 65 sau 80. Amandoua sunt redimensionate destul de bine, dar a doua varianta domina prin claritate si simplitate. Succes!

Vote V1, e oribila a 2 nu inteleg de ce a mai pus textul, voiam sa o vad macar 150x300 din cate vad era dimensiunea propusa 150x300 nu 150x250, Nu imi place acele stroke-uri sau ce sunt ele nu isi au rostul acolo nu vad prea multe modificari fata de stock sunt doua lucrari jalnice (DUPA PAREREA MEA) se putea mai bine. Sincer mai bine nu puneai acel text !

V1 - blur ; ce e ma cu v2? text-ul ala strica tot, borderul, dimensiunea, tot.. dupa parerea mea.

Vot ANULAT - Acesta nu este un argument solid.

Votez v1, imi place simplitatea, ceea ce trebuia pe acest stock, la v2 s-a folosit un text style care nu se potrivea deloc cu stock-ul in sine, borderul e bine ales, dar nu-mi place dimensiunea, acesta era un stock ce trebuia lucrat pe dimensiuni mari, iar inca ceva, la v1, nu-mi place acel Brush din stanga, sus. GG amandurora.

//v1

Votez V2, imi place marginea si scrisul, perdeaua face toata poza.

Vot ANULAT - Acesta nu este un argument solid.

ați propus 150x300, de ce a doua lucrare este pe x250?

data viitoare fiți mai atenți, acum se poate distinge foarte ușor lucrarea fiecăruia

votez v1 findcă îmi place acel brush aplicat pe părul fetei, redimensionarea, un border negru simpluț, nu s-a complicat ca la v2 cu

acel text și acelborder

Stop vot!

V1 - P A Y N N E V12 ( 5 voturi )

V2 - RaresT ( 5 voturi )

Egalitate! Felicitari Paynne pentru lucrare si multumesc pentru invitatie.

T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.