Jump to content

Bug update "atacare"

Lucian2 nWo

Recommended Posts

Nick-ul tau: Lucian2
Server: 1
Descrierea bugului:

De la noul update a fost implementat acel sistem in care, atunci cand un jucator te ataca, iti apare in chat ca "Playerul X te-a atacat [...] ai 20s la dispozitie sa te aperi fara sanctiuni". Problema este urmatoarea: fac duele cu un prieten, iar de fiecare data cand el trage in mine sau eu trag in el apare acel mesaj. Nimeni nu foloseste [/call 112]. Ne oprim din ce faceam si mai ramanem pe server aproximativ o ora (spre exemplu), dupa care dau /q. Cand ma intorc inapoi pe server vad ca am primit wanted 2, fara ca acea persoana cu care am facut duelele sa fi dat [/call 112].

Acelasi lucru mi s-a intamplat si cand vad in chat mesajul cum ca "Un politist se afla la distanta X fata de tine". In multe cazuri, acel politist nu a mai ajuns la mine, iar eu, din nou, dupa o perioada destul de mare de timp dau /q. Cand ma intorc pe server iar vad ca am wanted.

Gresesc eu undeva?
Screenshot(s): Nu e nevoie, se poate proba.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.