Lucian2 nWo Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Nick-ul tau: Lucian2Server: 1Descrierea bugului: De la noul update a fost implementat acel sistem in care, atunci cand un jucator te ataca, iti apare in chat ca "Playerul X te-a atacat [...] ai 20s la dispozitie sa te aperi fara sanctiuni". Problema este urmatoarea: fac duele cu un prieten, iar de fiecare data cand el trage in mine sau eu trag in el apare acel mesaj. Nimeni nu foloseste [/call 112]. Ne oprim din ce faceam si mai ramanem pe server aproximativ o ora (spre exemplu), dupa care dau /q. Cand ma intorc inapoi pe server vad ca am primit wanted 2, fara ca acea persoana cu care am facut duelele sa fi dat [/call 112]. Acelasi lucru mi s-a intamplat si cand vad in chat mesajul cum ca "Un politist se afla la distanta X fata de tine". In multe cazuri, acel politist nu a mai ajuns la mine, iar eu, din nou, dupa o perioada destul de mare de timp dau /q. Cand ma intorc pe server iar vad ca am wanted. Gresesc eu undeva?Screenshot(s): Nu e nevoie, se poate proba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Nu am reuşit să reproduc bugul. Dacă mai păţeşti aşa ceva te rog să revii cu un topic şi, preferabil, să menţionezi cât mai multe detalii posibil (în cine ai tras, cine a tras în tine, ce /call 112-uri s-au dat în caz că a folosit cineva comanda etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.