Jump to content

Problema calitate - Photoshop CS6

AIM xRares
 Share

Recommended Posts

Nick: RaresNr1

Program: Photoshop CS6

Problema: Am facut un logo de dimensiune, cam 10x10 inch, si apoi l-am micsorat foarte mult, undeva pe la 0.5x0.5 inch si se vad pixelii. Stiu ca e ceva normal, dar vreau sa stiu daca pot randa, sau daca ii pot face ceva pentru a se adapta, si la dimensiunea aia sa se vada calitativ. Cand vreau sa scriu un text de dimensiune mica, gen 6 pixeli, se vede foarte naspa, dar daca import o imagine cu textul de aceeasi dimensiune, din Paint, se vede mai ok.

Mai am o problema, si anume: cand vreau sa trag o linie, sau sa umplu ceva cu galetusa, indiferent pe culoarea pe care apas, se schimba numai in alb, negru si gri, nu am acces la alte culori, adica imi apar, le selectez si cand dau fill color, imi apare alta culoare.

Multumesc anticipat !

ScreenShoot: Nu am.

Nu e problema, trebuie sa refaci tot de la 0 pentru a se adapta la acea rezolutie, nu ii dai Resize.

A doua problema, poto remedia aceasta problema apasand click dreapta pe Layer > Blending Options > Color Overlay si alegi de acolo culoarea dorita.

Daca problema continua, Reply aici.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.