ALex Beleaua69 ZEW Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Salut, am o nelamurire, ce windows imi recomandati pentru pc-ul meu si pentru jocurile pe care le joc? Este un pc mai slabut , dar pentru ce ma joc eu e numai ok.Am urmatoarea configuratie : Intel dual core e8400, asus NVidia gt 220 si 4gb ram.In moment-ul de fata am windows 10, dar imi cam face fite.Nu stiu ce l-a apucat.De ieri a inceput sa imi mearga extreme de greu.Si imi da niste erori.As vrea sa imi pun un windows care sa tina, ma refer sa nu am probleme cu el ca sa schimb in fiecare luna windows-ul.Eu ma joc doar : Euro Truck Simulator 2, American Truck simulator 2 si sa:mp.Vreau sa nu ma luati in ras ca am postat acest topic, dar chiar nu mai vreau sa instalez windows-ul de 10 de mii de ori.Vreau un windows care sa ma tina ( sa nu imi dea erori si sa fie rapid ) macar 6 luni.Screenshot (în caz că este necesar) Alte precizări: O sa astept mai multe raspuns-uri si pe cel care o sa il aleg, o sa dau + la toti care au dat raspuns-ul pe care l-am ales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 @@ALex Beleaua69 ZEW, windows 7 ultimate ar trebui să funcționeze fără probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 @@ALex Beleaua69 ZEW, Windows 7 iti functioneaza perfect, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.