Jump to content

Propunere - Control in PC

Vito  Corleone

Recommended Posts

Pro. Eu zic ca staful cel mare sa aleaga cei mai buni admini la teste tw si pe website sa le dea acolo la title cum e [special event organizer] sa le dea control tw.

@, Stai linistit,nu esti singurul,din acest motiv am facut si cererea. M-am chinuit sa vin si eu la waruri, si in primu war ma ia teste si ma tine 1h aproape 30 si s-a dus ziua de waruri...mai bine nu ma chinuiam sa ajung la waruri. Asta ei nu inteleg, unii au munca au altceva de facut,dar incearca sa ajunga pentru jocu asta,si ce ca dabea ajungem la waruri ne mai tin si la teste 1h..laso naiba.

PRO-O propunere foarte buna.

Daca tot vorbim de astea, pot sa faca si adminii ceva sa tina cont de cine a fost luat la teste intr-o zi ?

Pentru ca e absurd sa fi verificat si de 2 ori intr-o zi in care ai 2-4 waruri. In alea 15 minute de cand te-o luat primu admin la teste nu ai cum dracu sa iti bagi ceva care sa fie gasit de al 2lea admin.

Nu dau nici PRO nici CONTRA.

Nu halesc sa-mi intre un sclav de admin in PC. Ce rasa lui cauta la mn in PC? Asta e un lucru extrem de stupid si fara rost. Pai in mortii lui daca am folosti acu 5 luni un ratat de cod, la ce p**a mea iau ban acum? Bai, B-Zone, nu aveti pic de logica ba, deci. Ma ia la teste pentru ca banuiesc ei ca eu am cod, dar eu iau ban pt ca am folosit acum 100000 de ani. Ba ce p**a mea? Cat de retardat sa fii sa pui regula asta?

Eu as zice sa nu se mai faca teste TW. Care e de acord, un +1 nu strica. Oricum, B-Zone pt mn incepe sa fie din ce in ce mai urat.

Hai va pupa iMag1c. Si votati cu cap. Adica fara teste TW.

Nu dau nici PRO nici CONTRA.

Nu halesc sa-mi intre un sclav de admin in PC. Ce rasa lui cauta la mn in PC? Asta e un lucru extrem de stupid si fara rost. Pai in mortii lui daca am folosti acu 5 luni un ratat de cod, la ce p**a mea iau ban acum? Bai, B-Zone, nu aveti pic de logica ba, deci. Ma ia la teste pentru ca banuiesc ei ca eu am cod, dar eu iau ban pt ca am folosit acum 100000 de ani. Ba ce p**a mea? Cat de retardat sa fii sa pui regula asta?

Eu as zice sa nu se mai faca teste TW. Care e de acord, un +1 nu strica. Oricum, B-Zone pt mn incepe sa fie din ce in ce mai urat.

Hai va pupa iMag1c. Si votati cu cap. Adica fara teste TW.

Daca ai folosit cheats acum 5 luni, esti acelasi ratat ca si in ziua in care te-ai gandit sa-l descarci, este destul de limpede ca esti tentat foarte usor sa faci orice lucru josnic ca sa te afirmi.

Cat despre propunere, CONTRA. Le ceri adminilor program sa iti verifice pc-ul intr-un anumit timp? Daca toate PC-urile ar fi identice & toti codatii si-ar ascunde jucariile in acelasi folder, da, s-ar putea impune o procedura standard, dar adminii trebuie sa fie inventivi in momentul in care acestia intra pe domeniul vostru. Ce-i drept, multi admini fac testele doar cu scopul de a fi facute si le-ar fi mult mai usor sa prinda codatii in game.

Sunt luat la teste deseori si nu ma plang ca am pierdut un war, mai sunt inca 3, insa faptul ca unii admini iau la teste mecanic, invatand pas cu pas ce este nevoit sa faca, ma dezgusta de-a dreptul. Inainte sa treaca la "copiez link-ul, deschid programul, apas pe primul buton si dau search", ar trebui sa inteleaga ce sens au acele programe. Tin minte ca in 2015 un admin a incercat sa schimbe extensia hud-ului(.txd) in .exe...

O propunere foarte buna, intre 20 si 30 minute sunt arhi-suficiente. Sunt pro.

Totusi, ar trebuii sa se faca o echipa speciala de testeri, sa se aleaga jucatorii cu experiente in ganguri, fost lideri de ganguri nu niste taximetrist pupincuristi.

De ce? Ce sa stie unu care joaca de 2 ani si-a stat doar in taxi despre coduri? Ce sa stie unu care a stat doar in taxi care e diferenta dintre cod si skill? De unde penisul meu mare, lung si frumos (#VaBombardezMamele) sa stie un taximetrist spalacit sa gaseasca ''codul pe filmare''? Dar csf, Kelton are o echipa de admini ca si el...

@, Asteapta ma disperatule anti cheat-ul, e pe drum=)))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.