Jump to content

Rezultatele de la Evolution Championship Series (EVO) 2016


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

evolution-2016-1-630x300.jpg


În urmă cu câteva zile s-a încheiat cel mai important eveniment al anului dedicat jocurilor de lupte, iar acestea sunt cele mai importante rezultate:



Street Fighter V

678010.jpeg


Concursul de Street Fighter V a fost dominat categoric de asiatici, mai ales de japonezi, deși în cele din urmă a fost câștigat de sud-coreeanul de 31 de ani, Lee “Infiltration” Seonwoo. Acesta a trecut în finala competiției de favoritul numărul unu, japonezul Keita “Fuudo” Ai. Este al patrulea titlu Evo al sud-coreeanului, după cele două obținute în 2012 în urma câștigării concursurilor de Street Fighter 4 și de Street Fighter X Tekken, și un al treilea titlu câștigat în 2013, tot la Street Fighter X Tekken.



Super Smash Bros. Melee

cb94f87864bd51ff5f7248cf4df2d375_large.p


Americanul de origine argentiniană Juan „Hungrybox” Manuel Debiedma a câștigat competiția de Super Smash Bros. Melee după ce a trecut în finală de suedezul Adam „Armada” Lindgren. Acesta din urmă a și fost, de altfel, singurul jucător care nu era din Statele Unite. În ce-l privește pe Juan Manuel Debiedma, acesta este considerat unul dintre cei mai buni jucători de Super Smash Bros. Melee, la edițiile anterioare EVO având trei locuri secunde și un loc trei.



Mortal Kombat XL

sub_zero_mortal_kombat_x-1920x1080.jpg


Competiția de Mortal Kombat a fost câștigată tot de un american, mai exact de Dominique „SonicFox” McLean Acesta a trecut în finală de jucătorul din Bahrain, Sayed „Tekken Master” Hashim Ahmed. Victoria de la Evo 2016 a fost pentru Dominique „SonicFox” McLean punctul culminant a doi ani de zile în care a câștigat numai puțin de nouă competiții și $303,846. Acesta mai avea un titlu Evo, obținut în 2015, în urma câștigării concursului de Mortal Kombat X.



Tekken 7

tk7fr_xiaoyu05_1450703702.png


În sfârșit, competiția de Tekken 7 a fost dominată categoric de sud-coreeni. La concurs au participat și câțiva japonezi și americani, dar aceștia nu au avut nicio șansă. Locul întâi a fost ocupat de sud-coreeanul Jin-woo „Saint” Choi, care a trecut de co-naționalul său Jae-min „Knee” Bae. Jin-woo „Saint” Choi a mai ocupat un loc trei la Evo 2015, tot la Tekken 7.



Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.