Jump to content

Dota 2: Cele mai în formă zece echipe de Dota 2 ale momentului – iulie


TG HOODEN
 Share

Recommended Posts

418523011-630x354.jpg


În clasamentul GosuGamers


OG și Team Liquid se află pe primele două locuri în clasamentul GosuGamers, cele două fiind, fără dubii, cele mai în formă echipe ale momentului și cu siguranță vor pleca cu primele șanse la The International 6. O altă echipă care va fi de urmărit la TI6, Wings Gaming, și-a făcut apariția în top 10 prin prisma rezultatelor de la The Summit 5 și Nanyang Dota 2 Championships Season 2, iar Vici Gaming Reborn, EHOME și Evil Geniuses au fost scoase din clasament. Evil Geniuses a avut cea mai mare cădere, de pe locul cinci până pe 14.



În clasamentul joinDOTA


Și clasamentul joinDOTA este dominat tot de OG și Team Liquid. De fapt, pentru prima oară, clasamentul joinDota și cel conceput de GosuGamers se aseamănă. În altă ordine de idei, Newbee a urcat patru poziții, de pe șapte, pe locul trei, iar Wings Gaming a ajuns direct pe locul patru, deși în urmă cu o lună nici măcar nu era în top 10. Alături de Wings Gaming a reintrat în top 10 și LGD Gaming. Fnatic a pierdut trei poziții, coborând de pe trei până pe șase, Na’Vi a ajuns de pe locul al zecelea până pe șapte, iar Alliance a căzut de pe patru pe locul 10. Au reintrat în clasament și Evil Geniuses și Team Secret.



0jxG7fu.png

QTRd5uB.png


Sursa: ComputerGames.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.