C h E v Y H u L i G a N Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Model pentru întrebări: Cand vreau sa intru pe un server de samp imi da eroarea vazuta mai jos. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu ma lasa sa intru pe samp.Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/a/lYE3N Alte precizări: Rog sa comenteze doar cine stie. Am multe moduri instalate dar nu am mai intrat un timp pe samp ca am avut inactivitate si acum numai merge sa intru(am incercat si pe alte servere). Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4NT0R Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Downloadeaza asta si baga in folderu principal cu jocu Download vorbisfile.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
C h E v Y H u L i G a N Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 tc / prea tarziu @ElPhenomeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.