No Name 00 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Am o problema, dece cand ma duc in locatii de rob, nu imi apare craniul la usa, desii acolo este rob deoarece vad cum fura aia si aduna bijuterii in masina. Aveau si wanted. Nu stiu ce sa ii mai fac, imi vine sa imi dau demisia din PD. Am schimbat tot din rezolutie, din grafica, tot. Dar lafel, imi apare craniul doar in unele momente, doar. Va rog HELP! Daca am gresit topicul, lasati un comm. Ma gandesc ca are legautra cu PC-ul si de accea fac aici cererea de ajutor, poate aveti idei dece nuimi apare. Daca nu corespunde topicul, lasati un comm sau direct T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Recomand sa scoti toate modurile si sa vezi daca functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name 00 Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 @@Hatake, Ok, am sa incerc, dar daca ai putea sa imi spui, cam ce moduri ar putea afecta asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zL Dark ReturN Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 @@Hatake, Ok, am sa incerc, dar daca ai putea sa imi spui, cam ce moduri ar putea afecta asta? Zi'mi ce moduri ai. Dar încearcă fără niciunul si vezi daca merge asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name 00 Posted August 15, 2016 Author Share Posted August 15, 2016 @@Hatake, Am dezinstalat tot, am bagat iar gta sa original si merge, dat totusi cred ca e de la update cv, nu vezi craniul pana nu vin aia in checkpoint! Oricum, am fost la un fail si a mers! mersi mult! Poti da T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Poti da T/C T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts